Harmincegy bekamerázott budapesti aluljáróból húszban ismét feltűntek a hajléktalanok, emellett újra megjelentek az illegális árusok – jelentették be a Fővárosi Közgyűlés bűnmegelőzési és közbiztonsági bizottságának keddi ülésén.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"Az Alkotmánybíróság (Ab) egy hete alaptörvény-ellenesnek nyilvánította és megsemmisítette a szabálysértési törvénynek azt a rendelkezését, amely szabálysértéssé minősítette a közterület életvitelszerű lakhatásra való használatát"

Tehette,mert alkotmánybírónak nem kell naponta az aluljárókban közlekedni ! Nem kell reggelenként, bokáig a húgyban,hányásban gázolva rohanni a mh-re !
Ebben az országban a sok agyament,megélhetési jogvédő egyszer ebben a büdös életben védhetné már a tisztességes többség jogait is !!!
gabrella
Ki kellene szállítani az összeset Afrikába! Ott jó meleg van, nem fáznának. Kunyhókat is építhetnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.