Tiszteletben tartja az Alkotmánybíróság (Ab) hajléktalanokat érintő döntését a főpolgármester, ugyanakkor a Magyar Nemzetnek kijelentette: a testület "akarva-akaratlanul" lehetővé tette, hogy hajléktalanok tömegei lakhassanak a közcélú aluljárókban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Egy társadalom kúltúráltsága abból is leszürhető, hogyan bánik az elesetekkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: ...akkor mégis csak próbálkozol ?
QQCSI
@entero: tegnap, 23:56 „…nem kellene úgy csinálni mintha ezt az Orbán kormány idézte volna elő nálunk.”
Egy büdös szóval nem mondtam, hogy Orbáné az érdem a jelenlegi állapotokért.
A rendszerváltást megelőző évek tolvajai és az utánuk következők mind hunyók, kivétel nélkül.
Azt meg tudom érteni, hogy Te személy szerint nem kívánod vissza a szocializmust, de ezt a fajta rabszolgatartó társadalmat rajtam kívül még jónéhányan átkozhatják!
entero
@QQCSI:Pedig itt már mindenért Orbán a hibás, még azokért a dolgokért is lassan amikor még nem is élt. A többségnél ez jön le inkább, ezt te is beláthatod.
QQCSI
@entero: Az nem véletlen, ugyanis a jelenlegi ámokfutásuk miatt joggal gondolom én is és mások is, hogy itt a lézerannyitisér-féle mentalitás jellemző.Itt senki nem ér semmit, senkinek nincs joga kinyitni a száját, senki nem mond igazat, senki nem dolgozik, mindenki cssal, lop, hazudik, kivéve a narancsosokat. Itt Kövér, Semjén, Budai, ...
...na, most mennem kell adóra valót keresni, estére visszajövök.
folyt.köv...
marlin
@entero: Nem vagy te egy kicsit elfogult evvel a Turulban Született kiszámíthatatlan, vagy beszámíthatatlan (vagy mindkettő) miniszterelnökkel kapcsolatban??
Megpróbálsz "előremenekülni" a kényesebb kérdések elől!!
Tudod, nem a Mohácsi vész "felelősét" keresi senki, csupán az volt a kérdés, hogy hol vannak a MANYUP pénzek!!
Meg lettek őrizve?? :))
Vagy csak(!) "einstandolta" őket az Orbán-kormány?? :-((
Szóval: Hol a pénz?? Hol vannak az egyéni számlák(??), amikről a "haverok" eltapsolták a pénzt, az én gyerekem meg fizethetné vissza, ha itt maradna!!
Na, mindegy, még másfél év aztán lesznek új hajléktalanok, új börtönlakók, és talán valódi(?) vezetése is lesz Magyarországnak!!
bakegya
Tiszteletben tartja Tarlós úr -az ő szeretett főnökének-blődli joggyakorlását!iME A FAL AMÍG A BULDÓZER ELMEHETETT!De csak azon egyszerű oknál fogva,hogy se te se a haverjaid nem vagytok azon, hogy ne kelljen egyetlen embertársunknak sem az utcára kényszerülni!-"Ahol hus van ott légy is van"-a bölcs mondta, ahol a marhákat is légkondicionáltan tartjátok!
Azt a kulturfilozófiát gyakorolni amit humánumnak is szoktak nevezni, nehéz annak aki saját fajtársai nyelvét beszélni képes csak!-a másikéra meg se füle, se pénze...ez nem igaz,és nincs határ,csak megszokás és ezzel a mai viszonyok között nem visszaélni hanem élni volna jó!-nem túl elegánsan az V.kerület diszes pénzköltője is ugyanezt "a lakni nem kötelező fedél alatt"fiklozófiát foglaltatta törvényes törvénytelenségbe!
Az embernek saját teritóriumra éppen úgy szüksége van mint az állatoknak.Csakhogy az ember gyereke önmagát nem képes éltben tartani,ha kirekesztődik végveszélyeztetetté válik,ellentétben az állattal.A Csányi Vilmost időbe rátokszabadíthatta volna anyátok,akkor talán nem kő lenne a szivetek helyén és lószérum az agyatokban, de túl sok!Aztat ösztrogénnek hívják aminek igen sok hasznát vehetnénk az örömhormonképzésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.