Demján Sándor életműdíjat kapott és az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményének elismeréseként a TriGranit által fejlesztett K&H irodaház lett az év ingatlanprojektje. A Resource Property Awards életműdíját idén Demján Sándornak, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnönek ítélte a Portfolio.hu és a Resource IngatlanInfó szerkesztősége. A díjjal a szervezők azt a szakmai és üzleti karriert szeretnék elismerni, amely többek között létrehozta Magyarország és Közép-Európa legmeghatározóbb ingatlanfejlesztő vállalatát. A többek között Demján Sándor érdekeltségébe tartozó TriGranit ugyanis az elmúlt 15 év során a régió legnagyobb fejlesztőjévé vált. Az üzletember vezetése alatt a cég a budapesti Westend City Center példájára hasonló vegyes funkciójú beruházást valósított meg többek között Zágrábban, Krakkóban, Poznanban és jelenleg is a Közép-Európa hét országában van jelen. A cég legújabb sikereként könyvelhető el, hogy Kínában is megvetette lábát.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ha valaki nem tudná, ez a K&H irodaház a Lechner Ödön fasoron van. (Soroksári úttal párhuzamos út). Az ott lévő iroda-házsor utolsó épülete. Egy haszna biztosan van. Eltakarja azt a borzasztó kinézetű Nemzeti Szinházat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.