Úgy ajándékozta meg Orbán a japánokat, hogy mindez egyetlen fillérünkbe sem kerül. Hogyan ajándékoz a csóró szülő? Kéne egy cipő a gyereknek, szerencsére amúgy is jön a szülinapja, mondjuk neki azt, hogy arra kapja „meglepetésnek”. Hát nagyjából így ajándékozta meg a héten Orbán Viktor az esztergomi japánokat. Négy dolgot is ígért miniszterelnökünk a Suzukival szerdán aláírt stratégiai partnerségi megállapodás keretében. Először is azt, hogy Magyarország minden fórumon támogatja majd az unió és Japán közti szabad kereskedelmi megállapodást – ez pénzbe nekünk nem kerül. Másodszor: remény mutatkozik arra, hogy a tavaly átalakított közbeszerzési szabályoknak köszönhetően ne csak Mercedeseket és Skodákat, hanem Suzukikat is vásároljon az állam – erre sem kell külön forrás.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
@marlin: Ennek is Tétényi Éva lesz az oka...
marlin
@eberti: Ezektől kitelik, de
- nincs terv
- nincs tanulmány
- kedvezőtlenek a terepviszonyok
-stb.
meg aztán
Esztergomba néhányan még emlékeznek arra, hogy a Turulban Született V.Orbán hogyan gurította a söröshordót a Mária Valéria Hid "avatásán, holott már akkor (is) köztudott volt, hogy a "Fidesz módra" (propaganda céllal) épült "műtárgy" gyakorlatilag nem jó semmire!!
A teljesség igénye nélkül több tíz milliárdba került "alkotás"
- mind a nemzetközi-
- mind a kishatármenti teherforgalomra alkalmatlan
- annak ellenére, hogy az újjáépítést erősen megdrágította az, hogy a szerkezetében múlt századi tervek alapján a korabeli stílusban készült híd alatt a pilléreket az "eredetinél" négy méterrel magasabbra építették!! Vajon miért?? Csaknem meg akarják építeni a Visegrádi gátat??
( A Komáromi Erzsébet Hidat az Orr bán süketelésétől függetlenül fel kell újítani, mert a "túlzott teher forgalmi terhelés" miatt tibb tíz cm-t elmozdult)
Dr.luigilongo60
Pontosan úgy kap sztrádát, mint ahogy megvédték a nyugdíjakat
Mobil123
Orbán az ígéretek nagymestere. És még mindig benyalják amit mond!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.