Ma már nem lehet komolyan venni a hitelminősítőket. Mára gyakorlatilag a világ összes országát leminősítették. Nem maradt már senki, ezért ez a helyzet már csak a hitelminősítőket minősíti. A legnagyobb hitelveszteséget maguk a hitelminősítők könyvelhették el a válság éveiben. A hitelminősítők ezért a múlt részei. A jövő nem róluk, nem a spekulánsokról, hanem az országokról és a termelésről fog szólni. Magyarországot nem a hitelminősítők, hanem azok a befektetők minősítik, akik az elmúlt években működő tőkét hoztak Magyarországra, úgy mint például a Daimler, az Audi, a Knorr-Bremse, az Alcoa vagy a Coca Cola. Közlemény.

Forrás: kormany.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ez így igaz! Kit érdekelnek az érdekhitelminősítők! Ha ennyi megszorítás után még mindig lefelé mínősítenek bennünket akkor hiteltelenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
2008. július 28.
"Hazánk újabb leminősítése a bizonyítéka annak, hogy a kisebbségi kormány képtelen kezelni a válságot, cselekvőképtelensége miatt Magyarország egyre nehezebb helyzetbe kerül - írja közleményében Tállai András.
Mint emlékeztet, a sorozatban negyedik - nagy hitelminősítő intézet általi - leminősítés egyértelműen mutatja: gazdasági fordulatra van szükség. Magyarországot, a magyar gazdaságot újra növekedési pályára kell állítani, ehhez azonban kiszámítható, hiteles és alkalmas gazdaságpolitikára van szükség. Minderre a jelenlegi kormány képtelen, ezért az előrehozott választás immár gazdasági kényszerré vált - zárul a dokumentum." (Forrás: fidesz.hu)
Dr.luigilongo60
@DR Eric CARTMEN: Most meg komolytalannak aposztrofálják a hitelminősítőket.
Akkor vajon mikor hazudtak?
Szerintem inkább folyamatosan.
DR Eric CARTMEN
A jövő nem róluk, nem a spekulánsokról, hanem az országokról és a termelésről fog szólni. Magyarországot nem a hitelminősítők, hanem azok a befektetők minősítik, akik az elmúlt években működő tőkét hoztak Magyarországra, úgy, mint például a Daimler, az Audi, a Knorr-Bremse, az Alcoa vagy a Coca Cola.”
Hát ez az Gyurci, ettől tart itt rajtad és homályos tekintetű főnöködön kívül mindenki, merthogy a Coca Cola már például beárazott benneteket, de ezt tette a Nokia is, és ha sietsz, még elcsíphetsz a Brico Store végkiárusításán egy kőműveskanalat meg egy fándlit, habár óriási kihívás lenne beköltözni abba a házba, amit te építesz.
Gyurcikám, nézzünk szembe a tényekkel, hozzád képest Mekk Elek egyetemes mester a Szakma Ifjú Mestere.
sport50
azért azt beláthatnák,ha olyan jól pörög a gazdaság,jól él mindenki ,ilyet nem írhatna a hitelminősítő!!!
verőce21
IMF- nyomásgyakorlás közvetve, hogy ideadhassák végre a pénzüket. :)
vukkocska
A hitelminősítőknek csak 2002 és 2010 között volt igazuk. De akkor nagyon. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.