Senkit nem hagyunk az út szélén - szólt Orbán Viktor elhíresült szlogenje. Azt is mondta a miniszterelnök, hogy aki akar, az tud dolgozni Magyarországon. A kormány akciótervvel védi a munkahelyeket, támogatást ad annak, aki hajlandó munkáért költözni. De mindez csak a politikai kommunikáció csillogó felszíne. Álljon itt egy levél a magyar valóságból - változtatás nélkül -, amelyhez hasonlót százával kap Mesterházy Attila, az MSZP elnöke:

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
OV.statisztika szerint ez " csak " egyedi eset ! Szerintem meg 2 000 001-ik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Nem csak azt írtam,hanem mást is, még az elején...
kamazuka
A válasz!
Tisztelt Asszonyom.
Mélységes megdöbbenéssel olvastam levelét.A nem éerdekel a nyomora gyenge kifelyezés lenne innen a felcsúti havasokból is.Mi annk idején mikor politikus palánta társaimmal a nyakunkat a nyugat hóhéra elé helyeztük megfogadtuk,hogy a néppel vagy nélküle, de vörösre nyaljuk a nyugati seggeket,és minden erőfeszítésünkel a porba taszítjuk a magyar ipart és mezőgazdaságot.Ez volt a lakitelki paktum.Ma ennek látja kárát a rokkant a kisnyugdíjas az adófizető.Amit csak lehetett a privatizációk során elkótyavetyéltünk,pl húskombinátot,mely 4 milliárd helyett csupán 300 millióért kelt el,de elkelt . és míg az unió támogatta a gazdákat,mi direkte késve adtunk minimális segítséget.Ebben partnereink voltak az előző kormányok és mi magunk is hiszen előző kormányzásunk idelyén lett vesztőhelyre kűldve a kis és középvállalkozások zöme.Hogy a gazdaságunk nehogy a kádár rendszer végnapjainak európai színvonalára kerűlhessen ismét.Kedves bankárainkkal együttműködve eladósítottuk az országot.Ne érezze egyedűl magát és elesettnek sem,mert akkor ott lakitelken velünk ott voltak anno a politikai elit fattyúi is, és ki nem mondva ,holló hollónak nem vájja ki a szemét,minden fontos intézkedések,80-100 évekre titkosítva lettek.Ha van önben hazafiság,akkor tűr,és tűr mert már csak a következő 20 év lesz nehéz de addígra az ön problémái már orvosolva lesznek.Tehát kitartás!
Csizmás Kond
@Horizont: Általában ami nem tetszik azt mindig megmondom csak sose figyel senki...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Viktort ott hagynád az útszélén ha ott feküdne ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.