A miniszterelnök szerint egész Magyarország érzi, hogy szükség van a teljes átalakulásra, így az ahhoz szükséges társadalmi nyugalom fennmaradt, nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások és sztrájkok.

Orbán Viktor ezt hétfői ljubljanai sajtótájékoztatóján mondta, miután megbeszélést folytatott Janez Jansa szlovén kormányfővel.

A magyar kormány igyekszik minél versenyképesebbé tenni az országot, mindeközben azonban egy nagy adóssághegy alól is ki kell magát ásnia - mondta a miniszterelnök, hangsúlyozva: a kabinet tudja, hogy nem minden lépése hibátlan, de "az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amelyet, ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk".

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Szégyent hoztatok a nemzedékemre ! Szégyent hoztatok magatokra ! Szégyent hoztatok az országra . Örüljetek ha nem egy nyirkos tömlöcben végzitek ! Ja és még valami ! Ha valaki zsidózik a T házban akkor erre a házelnök "úr" miért nem reagál ? Vagy csak annyira futja hogy saját múltja sötét éveit próbálja elfelejtetni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@entero: Hehe :) Majd kiderül mit hoz a jövő...
Carpediem
@kkalman: tegnap 21:10! Jogos a kiigazítás... :-))
gabrella
Igen, de nem a nép nyomorítását még tovább a gazdagok javára!
dubitus
Igen, változást.
Mégpedig úgy, ahogy a Soha Nem Hazudó Vezérünk már évekkel ezelőtt megmondotta volt:
.
,,a népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is ,ha az a népakarat ellenében kormányoz,ha az emberek létérdekét veszélyezteti”
Orbán Viktor,2008.Március /szentkoronarádió.com/
kukac50
Igen nagy változást! A Fideszt el kell takarítani a parlamentből végleg örökre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.