Az Országgyűlés hétfői ülésén napirend előtt Selmeczi Gabriella (Fidesz) azt mondta: a szocialisták azzal riogatják a nyugdíjasokat, hogy a kormány egészségügyi járulékot akar fizettetni velük. "A szocialisták állítása hazugság" - jelentette ki, hozzátéve: a nyugdíjak megadóztatásáról még a szocialisták döntöttek tizenöt évvel ezelőtt - ez 2013-ban hatályosult volna -, az Orbán-kormány azonban törölte az erre vonatkozó részt a törvényből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán meg Népszavazást kezdeményezett a tandíj ellen!
Pofátlanul most törvényt is alkottak hozzá,és bevezetni akarták,de a diákok nem hagyják.
csikknorisz
Ez egy hülyeség, de már volt róla szó. A nyugdíjvédelmi naccsasszony biztos jobban tudja. Mikor először erre verték a mellüket, kissé belekukkantottam a százhúszezredjére (szegfű-narancs páros által) is módosított törvénybe. Javaslom másnak is, mert csak úgy hatásos a szenátorasszony poénja. Vagy nem poénnak szánta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.