Gyöngyösi Márton keddi közlése szerint előző nap félreérthetően fogalmazott a parlamentben. "A félreérthető kijelentéseimért zsidó honfitársainktól elnézést kérek" - írta a Jobbik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Carpediem
"Gyöngyösi Márton keddi közlése szerint előző nap félreérthetően fogalmazott a parlamentben. "A félreérthető kijelentéseimért zsidó honfitársainktól elnézést kérek" - írta a Jobbik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott közleményben"
Igazán nem a stílusom és nem is akarok vulgáris lenni, csak annyit fűznék hozzá: Apád lábán folytál volna végig...
eberti
Ezeket a mondatokat szándékosan is nehéz "félreértéssel" magyarázgatni...
nemkati
Na most még egyszer azért szólok valamit. Az elhangzott mondat így szól:

"pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára".

Gyöngyösi bocsánatkérésében a "félreérthető" mondatot ezzel magyarázza:

"A Jobbik, ahogy azt már számtalanszor elmondta, nem a származást nézi, hanem a tetteket.

Akinek az ominózus mondat félreérthető, annak 70 alatt kell legyen az IQ-ja. Aki meg a mentegetőző kijelentést elhiszi, annak még kevesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.