A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) szerint a Gyöngyösi Márton Jobbikos képviselő által hétfőn az Országgyűlésben elmondottak legfontosabb következménye és eredménye, hogy minden mértékadó párt és politikus egy emberként ítélte el a "megengedhetetlen" kijelentést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
@turul72: Teljesen tisztába vagy a palesztin- Izrael helyzetével, és a felhozott példán közérthetőn vezeted le. Ennek ellenére látod olvasod, hogy nem akarja-k érteni a lényeget. 65 évvel ezelőtt az ENSZ 181. sz. határozott, hogy a történelmi Palesztina területén létrehoz egy Zsidó és egy arab részt. Palesztin területen 55%-ka Zsidó, 42%-kán arab. Ekkor már az ENSZ egy igaztalan hamis döntést hozott, mivel a lakosság létszáma 67%-a Arab a terület meg csak 42% ellenben a 55%-kon élő Zsidók létszáma csak 33%. 1948. május 14.- én kikiáltották az Izrael államot. Ekkor már 200 falu, város lakosságát félelemérzet kialakításával, sorozatos támadásokkal, öldöklésekkel kényszerítettek a falujuk , városuk elhagyására menekült táborokba. Azzal az indokkal, hogy önvédelemből cselekszenek, aminek a neve hazugság. az ellopott területet telepesekkel foglalták el akiknek védelmére hozták fel a fegyveres támadásokra indoklással. Mára már Zsidó ellenőrzés alá vont arab terület nagysága zsugorodott 22%- ra a Zsidó terület ellenőrzése a betelepített zsidókkal 75%-a . A Zsidó cionisták
célja a teljes rész elfoglalása arabok félelembetartása elmenekülés folytatása menekült táborokba való kényszerítés. A történelmi Palesztina területének birtoklása, uralmuk alá vonása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Az ország vezetői igazán elgondolkoztathatná az a tény, hogy amit most művel folyamatosan, az a zsidó államnak ingyen reklám, és az országot lejárató művelet, mellyel az ország vezetői tényként ismerik el, hogy az ország rasszista, és tehetetlen vele szemben
fellépni a törvény szellemében. A pártok összeborulása egy párt képviselőjének lejáratására példa nélküli, de nem kell csodálkozni mert a pártoktól a racionalitás oly messze áll mint mint a hazugság- az igazságtól. A Nemzetbiztonsági érdeke lealjasult
nácivá, és idegenérdek képviseletének szócsöve lett. Az ország vezetőinek a cionizmus valódi természetének felismeréséhez még csak ingere sincs. Amikor a világ országainak jelentős része pontosan látja a cionizmus valódi természetét, ezek még a nácizmus bélyegezéssel tudnak foglalkozni, elterelve a figyelmet a cionizmusról a Zsidó nemzeti
mozgalom ideológiájáról, a zsidó állam területének növeléséről, telepesek Palesztin területre való betelepítésének folyamatáról akiket védeni kell a palesztin támadásoktól,
e cím alatt a terület Izraelhez való tartozásának jogosságát követelvén. A folyamatos támadások védelem cím felhasználásával 200 Palesztin falu, város Arab lakói menekültek el, és telepesek letelepítését rendelte el a zsidó állam, hogy milyen jogon
az a ENSZ -t nem érdekli, mert tehetetlen erőtlen velük szemben ez ma az ENSZ, akkor mi a fenének lett létre hozva, mi célból ha a célt nem tudja elérni, na ez egy röhej!
marlin
Nem az a kérdés, hogy a magyar emberek mit gondolnak Jobbik gyalázatáról, hanem az, hogy "Magyarország Köztársasági Elnöke" kimondja e, hogy az ilyen gyöngyösiféléket - legalább hivatalból - elítéli!!
Na, ez az, ami eddig nem sikerült!!
Talán kicsit nagyobb ellánnal kellene nekifutni a dolognak!!
Csizmás Kond
Sem a kormány sem az elnöki hivatal nem akarja tudomásul venni, hogy tulajdonképpen miattuk alakult ki az egész cirkusz.
Nem mosakodni kéne és világgá kürtölni, hanem olyan légkört teremteni az országba, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.
Dr.luigilongo60
Izrael csupán azt csinálja a palesztínokkal, mint mi szeretnénk a cigányokkal.
Csak ők meg is teszik és nem hagyják, hogy egy alantas csürhe tönkretegye az országukat.
Zanzásítva kb. ennyi a történet.
turul72
@Dr.luigilongo60: fordítsuk meg a dolgot. Tegyük fel, hogy az ENSZ hoz egy határozatot, kettévágja Magyarországot, az egyik felét odaadja a cigány KISEBBSÉGNEK, a másik fele marad magyar terület. Az eddig elnyomott kisebbséget mindenki megsajnálja, különböző faj és jogvédők kezdik támogatni hatalmas pénzekkel, a magyar részt pedig elítélik, mondván, ti eddig is elnyomtátok ezeket a szegény cigányokat.
A cigányok a saját ország tudatában, és a hátuknál lévő támogatók biztatására egyre szemtelenebb szabályokat vezetnek be. Meghatározzák, mit termelhetsz, hol dolgozhatsz, mennyi vizet ihatsz, sbt..Az így elszigetelt és ellehetetlenített magyar területekre behatolva, felrúgva minden egyezményt, saját településeket hoznának létre, ezzel folyamaton zsugorítva az egyezmény szerinti magyar területet.
NA
turul72
@turul72: (folytatás)
NA AKKOR MIT TENNÉL?
Dr.luigilongo60
@turul72: Ugye nem akarod összehasonlítani a zsidókat a cigányokkal, mert az nagy badarság lenne.
turul72
@Dr.luigilongo60: az összehasonlítást Te voltál szíves kezdeményezni. Én csak felvázoltam egy fordított világot. És nem az a szándékom, hogy bárki fölött is pálcát törjek. Csak érdemes mindkét oldal érveit megvizsgálni.
silber13
@turul72: Eléggé futurisztikus a feltételezésed! Ugyan kik támogatnák őket? Milyen "jogszabályokat hoznának, mikor nagy részük ugatja a betűvetést? Az általad emlegetett, vízionált rendeleteik, inkább a hagymázas víziódat sugallják. És a magyar területre behatolás tudod, azzal járna, hogy halomra lőnék óket. Még, hogy önálló településeket hoznának létre??? Na ne máááár! Ahhoz bizony DOLGOZNI, MELÓZNI KÉNE erösen ám. Az meg ugyebár köztudott, hogy azon tevékenység nem kimondottan az erősségük. Egyszóval, kár volt ezeket írni. Mosolyt fakasztó.
GeoCravker
Bárki származási üldözése keresztényellenes. Csak ezt a kormánypártoknak is elmondhatná valaki. endresy.blogspot.hu/2012/12/keresztenyseg-es-uldozottseg.html Áder legalább megpróbál úgy tenni, mintha nem a Vezér kegyelméből került volna oda, ahova.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: ma, 10:30
Vagyis szerinted kimondottan hasznos a cigányírtás ...?
turul72
@silber13: Pontosan tudom, hogy életszerűtlen elképzelni a cigányt, mint alkotó valakit. A párhuzamot csupán Dr.luigilongo60 felvetésére igyekeztem felállítani.
A cigányokat helyettesítheted mondjuk a románokkal, vagy a szlovákokkal. Mindkét fél igen csak szeretne minket megfojtani egy pohár vízben.
De az a legegyszerűbb, ha név nélkül teszed fel a kérdést. Mi lenne, ha a hazádat kettévágnák csak úgy, valakiket a nyakadra ültetnének, és nem tehetnél ellene SEMMIT. A kérdés ugyan az, mint fent: na akkor mit tennél?
silber13
@turul72: 11:10 : Bár azért elgondolkoztató a felvetésed... Mert érdekelne, hogy akkor minden kisebbségire vonatkozna? Parlamenti, meg kormánytagokra is? :-))))
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Kiszorítás, nem írtás pajtikám.
Izraelt is ezek a férgek akarják csak elsöpörni a föld színéről.
A zsidók csak kiszorítják őket.
turul72
@silber13: csak azt tudom javasolni, hogy az alapszituból induljunk ki. Élsz X országban, és egy y nemzetiségből megalapítják Y országot a Te területeden. Hogy miért? Csak. Innen indul minden.
És egy újabb furcsa összehasonlítás, ami megint kiverheti a biztosítékot sok mindenkinél: ahogy annak idején Hitlernek is elnézett mindent a nyugat, ugyanúgy elnéz most minden Izraelnek. Nem furcsa?
És megint csak ismételni tudom magamat: senkit nem akarok befolyásolni, csak egy kicsikét nagyobb látóteret.
A vitát részemről lezárom. Szép napot :))))
silber13
@turul72: Jó! Név nélkül. A hazámat nem is egyszer felszabdalták! Nem két, hanem több részre, Valakik a nyakamra, nyakunkra ültek. Aztán nagy nehezen elmentek. Menten lettek helyettük mások. Ők is rögvest a nyakamra ültek. Mert ugye mi kértük a nyakba telepedést. Az előzőektől is, meg tőlük is. 2014-ben tehetek valamit. De nincs értelme. Addigra engem, minket fognak bebetonozni. Akkor nem tudunk ugrálni, főleg kiugrani alóluk. Esetleg párnát raknak a nyakunkba. Úgy kényelmesebb. Mi meg örülni fogunk a kispárnának. Kesernyésre sikeredtem... Elnézést...
Pilóta
@Dr.luigilongo60: 11:46
"Izraelt is ezek a férgek akarják csak..."
--- Kik azok a férgek?
profon
@Dr.luigilongo60: Akit csak az egész egy részlete izgat nem értheti az egészet !
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Szerintem nálam is nácibb vagy...
profon
@Csizmás Kond: Hát ha létezik a negatív világegyetem akkor biztos !
profon
@Csizmás Kond: A náci szót gondold újra vagy a pokol tüze égessen !
dubitus
Áder HIVATALA... [kiemelés tőlem]
Áder hivatala nem Áder maga.
"Ugyan, - ha későn is, de - írjatok már valamit!" - utasításra ez sikeredett.
Nem túl sok, de többre nem telik!
keresztapa
@Pilóta: 11:51-re Megkérhetlek arra, hogy olyan valakivel- valakikkel ne állj le, akik nem tudnak , nem akarnak tényeket tudomásul venni, vagy legalább elgondolkozni a tény valóságán, ami nem tetszik, nem egyezik az idegen imádattal ezeknek az nem érv idegen imádat náluk Védőháló, ami védelmet nyújt részükre a valóság felismeréséhez.
Csizmás Kond
@profon: Minden pozitívnak van negatív oldala...tehát van.
És miért fogalmaznám újra ? a náci egy nemzeti felfogás és semmivel sem különb más felfogásánál
profon
@keresztapa: Te megtikkantál barátom !
keresztapa
@turul72: Teljesen tisztába vagy a palesztin- Izrael helyzetével, és a felhozott példán közérthetőn vezeted le. Ennek ellenére látod olvasod, hogy nem akarja-k érteni a lényeget. 65 évvel ezelőtt az ENSZ 181. sz. határozott, hogy a történelmi Palesztina területén létrehoz egy Zsidó és egy arab részt. Palesztin területen 55%-ka Zsidó, 42%-kán arab. Ekkor már az ENSZ egy igaztalan hamis döntést hozott, mivel a lakosság létszáma 67%-a Arab a terület meg csak 42% ellenben a 55%-kon élő Zsidók létszáma csak 33%. 1948. május 14.- én kikiáltották az Izrael államot. Ekkor már 200 falu, város lakosságát félelemérzet kialakításával, sorozatos támadásokkal, öldöklésekkel kényszerítettek a falujuk , városuk elhagyására menekült táborokba. Azzal az indokkal, hogy önvédelemből cselekszenek, aminek a neve hazugság. az ellopott területet telepesekkel foglalták el akiknek védelmére hozták fel a fegyveres támadásokra indoklással. Mára már Zsidó ellenőrzés alá vont arab terület nagysága zsugorodott 22%- ra a Zsidó terület ellenőrzése a betelepített zsidókkal 75%-a . A Zsidó cionisták
célja a teljes rész elfoglalása arabok félelembetartása elmenekülés folytatása menekült táborokba való kényszerítés. A történelmi Palesztina területének birtoklása, uralmuk alá vonása.
keresztapa
@profon: Légyszi a sértegető szót nélkülözni, ha ez nem megy, akkor csak akkor alkalmazd felém ha én téged sértő szóval szólítalak meg, akkor elfogadom de Így nem.
Pilóta
@keresztapa: 12:20
Köszi az intelmet, vettem!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.