Csaknem százmilliárd forintot sikerült visszaszerezni az állami költségvetésnek, ezért sikeresnek nevezhető az elszámoltatás - jelentette ki Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos tatai sajtótájékoztatóján szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Tényleg Gyula?

És valami konkrétum is van róla, vagy csak úgy böffentettél egyet?
kukac50
Budai Elkezdhetné a Fideszesek elszámoltatását, azzal jobb eredményt érne el és több jutna el a bíróságokig. kezdhetné a vidék felzárkóztatásával és a cigányok felzárkóztatására fordított pénzekkel.Jó ha 10%-a ért el a kijelölt helyre a többit kereshetné!
Yeromos
Igaza van sikeres volt a célját elérte mindig sikerült besározni valaki, nekik csak ez kellet addig sem a kormány intézkedéseivel foglalkozott a sajtó ez volt a cél.
Mit ahogy a Jobbik zsidózása is a Fideszt, segíti, addig senki nem foglalkozik az elfogadott választási törvénnyel amíg ez van napirenden.
kedwes
Na, ezt meg kéne magyarázza, mert nem látni belőle semmit!
Mobil123
Ok, de mégis kit sikerült elszámoltatni??? Neveket akarok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.