Már a tárgyalódelegációk összeállításával elvágta magát az LMP-nél a tárgyalásokat kezdeményező LMP, hiszen egy volt szocialista és egy volt SZDSZ-es minisztert is beválogattak a csapatba. Schiffer András szerint a parlamentben, egyedi ügyekben lehet szó együttműködésről, de egyebekhez a szocialistáknak önkritikát kellene gyakorolniuk. Az Együtt 2014-nek információink szerint vannak tervei az MSZP-vel, de hivatalosan egyelőre óvatosan fogalmaznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na a mixergép megint kezdi a szar keverést???
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: felvásárolta a vajda, mint anno a Lezsákákat, (mdf) Surjányékat, (kdnp) Turiékat (fkgp). Megkezdte az lmp szalámizását.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Épp most beszélget Kálmán Olgával. Megint gallyaz mindenkit.
Mobil123
A lényeg amit elmondott épp a tv-ben, hogy mindenkivel hajladóak vagyunk tárgyalni, de nem megyünk bele semmibe. Olyan sötét ez a muki mint a vakablak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.