A kormány reményei szerint 2014 elejére az ország takarosabb, tisztább és erősebb lesz a szónak abban az értelmében, hogy jobban ellen tud állni a világ viharainak, és az európai gazdasági növekedés beindulása esetén versenyképesebben várja majd a kihívásokat – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Szolnokon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Eddig nem úgy volt hogy 2013 ban fellélegezhetünk!!Vagy az is csak mese volt!Eddig emlékeim szerint úgy volt hogy 2 hét alatt rendet tesznek majd jött az hogy 2012 most nem rég még 2013 mat emlegetett de abból se lesz semmi ugyan olyan szarul fogunk élni mint az idén!Szerintem itt 2020 ig nem lesz lóf*sz se ha addig még lesz Magyarország!
Annyi igaz hogy ha így folytassa 2014 közepétől felfog lendülni a gazdaság főleg azért mert ők nem lesznek a kormányon!Eddig úgy voltam vele hogy nem lesz ellen fele a Fidesznek 2014 ben de egyre jobban bízok abban hogy lesz és leváltsák ezta szemét rendszert!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.