Havazás kezdődött az ország középső és északi részén. Budapesten a Normafához nem tudnak felmenni a buszok a csúszós út miatt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@nyanya001: Milyen pajzán vagy így kora reggel! :-)
Nakimaga
Ebből is látható,hogy nem a globális felmelegedés okozza a gondot!
Mo-n évezredek óta nem tudnak eleget tenni a télnek,mert a havazás ,köztudottan csodálkozásra ad okot és még mindig nem vélik tudni,milyen gépekkel is lehet szembeszállni pár szállingózó hópihével!!
QQCSI
@nyanya001: Nem is vontam kétségbe! :-)
Nálunk az előbb havaseső esett.
Bő negyven éve a barátnőm a Normafánál lakott és ónos eső idején necces volt, hogy beér-e időben a suliba. Furcsa módon a legritkább esetben késett el!
Azóta már a hó is olyan rafinált, hogy kijátssza úgy a BKV-t, mint a Közterületeseket...:-)
turul72
Pedig minden évben bemutatják a frissen festett gépeket, elmondják, hány tonna szóróanyag áll rendelkezésre, aztán esik három szem hó, s megáll az élet.
Amúgy ez is politikai kérdés. Városunkban a korábbi ostoba szoc. vezetés minden településrészre szerződést kötött egy-egy maszek traktorossal, leesett a hó, jöttek, takarítottak, lehetett közlekedni.
Mióta a lángeszű fityisz uralkodik, ezeket a szerződéseket felmondták, mondván takarékoskodni kell, mert a szocik minden elloptak. Meg is lett az eredménye. Az év eleji havazások alkalmával nem öt centi, hanem 25 esett, s két napig a kutya be nem hajtott a lakótelepre hótolóval. Nem is lehetett közlekedni. a város főterét közmunkások takarították, akik csak a melegedőt keresték (érthető, nem bántani akarom őket), és várták a munkaidő végét.
Ez a politika hatása a hóesésre.
Pilóta
Semmi gond, Tél tábornok pillanatok alatt elintézi az ebbéli gondokat egy nyilatkozattal, s volt hó, nincs hó!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.