A Jobbik elnöke szerint a Gyöngyösi Márton felszólalása utáni események megmutatják az embereknek, hogy az MSZP és a Fidesz megpróbálja a Jobbikot, - mint mondta: a valódi rendszerváltó erőt elhallgattatni. Gyöngyösi Márton felszólalásában sem vallási, sem származási kérdéseket nem feszegetett, ez abból is látszódott, hogy sem a házelnök, de még a képviselők sem reagáltak abban a pillanatban, amikor elhangzottak az ominózus szavak – reagált Vona Gábor a Ma reggel adásában a Gyöngyösi-ügyre. Úgy gondolom, ami történt, az utólagos hisztériakeltés volt csupán, amit képviselőtársamnak tennie kellett, azt megtette: elnézést kért – tette hozzá.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A Jobbik elnöke hangsúlyozta: nem náci veszély van ma Magyarországon, hanem szociális válság, nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk jelenti az igazi problémát az emberek számára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.