Vasárnap a fővárosi Kossuth téren tartott Tömegtüntetés a nácizmus ellen elnevezésű demonstráción a résztvevők több tucat papírból készült és a helyszínen osztogatott magyar zászlót megtapostak és széttéptek - ismertette Dúró Dóra a Jobbik szóvivője. Az ellenzéki párt felszólítja a rendezvényen felszólaló pártokat hogy ítéljék el a "magyarellenes cselekedeteket".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Dóri most 25 éves. Eddigi életében egyetlen munkahelye sem volt, idejét az adófizetők pénzéből finanszírozott tanulmányaival, különböző oktatási intézményekben töltötte. 2010 áprilisában bekerült a Parlamentbe, fizetés továbbra is közpénzből, ugye.

Tavaly nyáron alig több, mint egy évnyi szenátorkodás után szülni ment. Most ismét terhes, májusban megint szül. Parlamenti mandátuma lejártakor a nagyobb gyerek két és fél éves, míg a kisebb tizenegy hónapos lesz.

Biztos, hogy jó az nekünk, ha egy 25 éves, elborult agyú kismamának megengedjük, hogy két hányás, egy pelenkázás és egy büfiztetés között szenátorasszonyt játszva, gyűlölködő kijelentésekkel tematizálja a közéletet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Dr.luigilongo60: Engem a "száraz tények" valóban nem zavarnak, mert azok makacs dolgok. Ezt már más is említette...
Gyurcsányt annál inkább, mert tény, hogy nem tudta felmutatni azt a bizonyos oklevelet.

Bajnait is idegesíti, ha a Hajdúbét-es dolgokat megemlítik neki.
Bár a jó ügyvédjei ez ügyben kimosták, azért a billog, mert azok a szerencsétlen emberek nem véletlenül lettek öngyilkosak.
GeoCravker
@lbs: A tényekhez tartozik, hogy Gyurcsányon nem az oklevelet, hanem a dolgozat létét kérték számon. Ha már hivatkozol valamire, tedd pontosan.
Az öngyilkosság pszichológiájába meg most nem mennék bele. Hazánk különben az évszázados csúcstartók között van (ld. Hídavatás). Ugya Bajnai neked sem tűnik 3-400 évesnek?
Nakimaga
Anno,valamikor a Május 1-i felvonulások végére is kerültek földre nemzeti zászlóink,mégsem neveztették Magyar ellenesnek a cselekedetet !
Az is igaz,hogy a nemzeti színek mellett,akkor maximum a piros volt a kötelező szín!
nehogymá
nem tudom feltünt e valakinek még ,hogy ez a libsbalsi bolsi csürhe az aki nem akar más faju vallásu embereket lenyomni csak mert ugy érzi születése okan különb mindenkinél.ez a féregfajzat eszme rendszer nem csak zsidót cigányt ölt már,de annak idején a betegeket és bármit ami utjában volt.majd ha épit is ez a nézet majd akkor érdekel de addig ...azon hörögni hogy rissz rossz papir zászlok leestek a földre hagyjuk már.március 15 után nem akarják a fércelt kokárdákat begyüjteni¿a hiszti nem haza szeretet olyan mint a sok szemforgató templomba járó marketing hivö.d pont egy ilyen szarevö mondja meg hogy milyen magyar vagyok
rbela
" A legjobb védekezés a támadás."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.