Jó hangulatú, kiegyensúlyozott pódiumvita keretében mutatták be hétfő este Varsóban, a Traffic Club lengyelországi könyvkereskedő hálózat legnagyobb áruházában nagyszámú érdeklődő előtt Igor Janke lengyel újságíró, szerkesztő, politikai kommentátor Orbán Viktorról írott könyvét. Janke, a második legnagyobb országos lengyel politikai napilap, a konzervatív Rzeczpospolita publicistája és a legnagyobb lengyel politikai blogportál, a Salon24 társalapítója és társtulajdonosa hosszú évek óta foglalkozik Magyarországgal. „A csatár. Elbeszélés Orbán Viktorról” című könyvét a rangos lengyel Demart Kiadó jelentette meg.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Olvassák. Van, akinek van gyomrahozzá. És miért pont a lengyelek? Nem találtak itthon olyan írót, aki égette volna magát vele?
Don Quijote
@vukkocska: azt már a Kende megírta;-)))))
vukkocska
@Don Quijote: az is már régen volt. Nekem meg van, ugyan ennyi év után sem olvastam el, a húgomtól kaptam. Nekem nem tudnak róla olyan rosszat írni, hogy ezzel a címmel kezembe vegyem.
Don Quijote
@vukkocska: kár lenne kihagyni, roppant tanulságos!
vukkocska
@Don Quijote: lehet, hogy erőt veszek magamon? De most annyira utálom, hogy nem megy. :)
Don Quijote
Én meg leginkább akkor bizonyosodtam meg hogy aljadék, amikor elolvastam.
Lehet neked akkor hányingered lesz közben:DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.