Vajon fog-e havazni idén karácsonykor? Indul újabb egyszavas oldalunk! Vajon fog-e havazni idén karácsonykor? Indul újabb egyszavas oldalunk! Fogy az idő, két hét múlva megállíthatatlanul itt vannak az ünnepek, így egyre több helyen vetődik fel a kérdés: vajon milyen lesz az időjárás? Fehér lesz az idei karácsony? Egyelőre nem zárhatjuk ki ennek a lehetőségét, hiszen ilyen szemszögből nézve még messze vannak az ünnepek.

Forrás: idokep.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Fehér lehet a karácsony? (11:45)

Egyre esélyesebb a vasárnapi havazás, könnyen elképzelhető, hogy a végén mégis fehér ünnepeknek örülhetünk.
www.idokep.hu/hirek/feher-lehet-a-karacsony

A fehér karácsony esélye ma már 75%!:-)
Pilóta
Elúszhat a fehér karácsony

Úgy tűnik, hogy maximum északkeleten maradhat némi hó Szentestére. Erőteljes enyhülés jön.

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy az ország túlnyomó részén már biztosan "lőttek" a fehér karácsonynak. Vasárnap egy melegfront éri el hazánkat, így csapadékos időben lesz részünk - no de nem csak hóval, hanem a csapadékok egész tárházával találkozhatunk majd.

Pénteken még deres volt a reggel, de mostantól napról napra kevesebb helyen fog fagyni.

www.idokep.hu/hirek/eluszhat-a-feher-karacsony

A fehér karácsony esélye ma 20%!:-)
Pilóta
Északon fehér lehet a karácsony

Úgy tűnik, hogy maximum északon-északkeleten maradhat némi hó Szentestére. Erőteljes enyhülés jön.

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy az ország túlnyomó részén már biztosan "lőttek" a fehér karácsonynak. Vasárnap egy melegfront éri el hazánkat, így csapadékos időben lesz részünk - no de nem csak hóval, hanem a csapadékok egész tárházával találkozhatunk majd.

Pénteken még deres volt a reggel, de mostantól napról napra kevesebb helyen fog fagyni. Jobbra Mira képe, köszönjük!

Vasárnap ugyanis nyugat-délnyugat felől megkezdődik az enyhébb levegő beáramlása.

December 24-én, azaz hétfőn már jóval enyhébb időben lesz részünk, délnyugaton napközben akár már 10-11 fok is lehet, a csapadékmező pedig északkelet felé fog távozni - Szenteste várhatóan sehol sem fog esni, esetleg északon-északkeleten maradhat még némi hó.

www.idokep.hu/hirek/eluszhat-a-feher-karacsony
Pilóta
BOLDOG KARÁCSONYT KíVÁNOK NEKED, NEKTEK, MINDANNYIÓTOKNAK!:-)
Pilóta
Ónos eső moshatja el a fehér karácsonyt

Havazás már nem várható karácsonykor, inkább esőre, helyenként ónos esőre kell számítani. A következő napokban melegszik az idő, néhol még a leghidegebb órákban sem lesz plusz 8 foknál kevesebb – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből. Vasárnap a közlekedésben komoly gondokat okozott Pest megyében a csapadék.

Jelenleg a Mosonmagyaróvár-Bakony-Paks-Dorog négyszögben többfelé nehezíti ónos eső a közlekedést, ettől nyugatra inkább eső esik, míg keleten-északkeleten havazik – írja az Időkép. A portál közlése szerint most már a Tiszántúlt is elérte a csapadékmező. Közben érkezik a meleg levegő, szomszédainknál a magasban már igen enyhe a levegő: körülbelül 1500 méteres magasságban Zágrábban 15, míg Bécsben 10 fok van.
mno.hu/belfold/onos-eso-moshatja-el-a-feher-karacsonyt-1126784
Pilóta
Minden elolvadhat, tavaszias meleg jön

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északi harmadán 2, 7, másutt 8, 13 fok között valószínű.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, főleg északon párás, ködös marad a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdai előrejelzésében. A déli óráktól nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Fokozatosan északnyugatira fordul a szél, és a Dunántúl déli felén erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északi harmadán 2, 7, másutt 8, 13 Celsius-fok között valószínű. Késő estére 1 és 8 fok közé hűl le a levegő.
mno.hu/belfold/minden-elolvadhat-tavaszias-meleg-jon-1127043

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.