A gáz- és villanyár 10 százalékos csökkentése feltételeinek kidolgozására kérte a kormány az illetékes minisztériumot a kormányszóvivő közlése szerint. "A kormány szerdai ülésén arra kérte fel a Nemzeti...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ebből megint nagy baj lesz. Eddig arról volt szó, hogy még mindig nem annyit fizetünk gázért és villanyért, mint amennyibe kerül.Ilyen húzásokat akkor szoktak csinálni, amikor tudják, vesztettek, és utánuk a vízözön. Így volt ez 2002. év elején az olcsó lakáshitelekkel, és a köztisztviselői állomány fizetésének jelentős emelésével. Persze, ennek mindenki örült, aztán láttuk, mi lett a vége Hitelfelvétel. Igaz, most sem lesz másként, majd a Nemzeti Bank tartalékát fogják felélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
@Horizont: Ehhez profi szövegmagyarázó kell :D
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: és minimális profitért ki fog szolgáltatni? Miből fog fejleszteni, állagmegóvni??
És mit ért minimális profiton ?? Nagy üres puffogás az egész, kaptunk megent egy gumicsontot.
Pilóta
@marlin: 18:14
Minden adatot, amit eléjük tettek, csak azt az extra...valamit nem:-)
rokker33
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem egyikőnk sem de sehol nem írtuk hogy van vagy lenne valóság alapja mert mindenki tudja hogy nincs és miden amit ígérget csak hazugság!Persze ha egy új adót vagy kitalálnak egy hülyeséget azt már úgy mondják a népnek hogy lesz nem az hogy lehet vagy nem biztos!Persze itt csakannyit mondott hogy csökkentENÉ!És ezt már ismerjük!Nem lesz belőle semmi!A szolgáltatóknak nagy kiesés lenne az a 10% amit szerintem nem fognak egykönnyen engedni!
kkalman
Ez ugyanolyan molyfing lesz, mint az eddigi ígéretek.
Ígérni a legszegényebb és a leghülyébb ember is tud.
És mi lesz belőle?
Marék molyfing.
vukkocska
@Pilóta: 17.18. Te meg a Vikktorod, Ti együtt. Nem nyuszika szindróma ez, hanem az a baj, hogy eddig sem annyit fizettünk a gázért és az áramért, amennyibe került. Nem a 10 % csökkentésével van a baj, hanem azzal, semmi reális alapja nincs, azt valahol be kell hozni. Miből gondolja bárki, hogy majd a multikkal ezt meg lehet beszélni. Sorba mennek ki cégek Magyarországról. Kiment a Bricostore, januártól az ING, csak egy fiókot hagy itt. Miért nem látsz az orrdonál tovább? Ezek az emberek hol fognak elhelyezkedni?Vagy úgy gondolod,neked Viktoroddal együtt van állásod, a többi meg mehet a levesbe? 2014-től meg Te fogsz sírni, mert nem leszel élvezője a jelenlegi bandának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.