Erdő Péter bíboros szerint végig kell gondolni részleteiben a kötelezően választható hittan- vagy etikaoktatás által felvetett kérdéseket, mert egyelőre "nagyon komoly szervezési problémák vannak".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Mobil123: Sajnos már akkor is voltak a gyerek nevelésével problémák pl. a fiam iskolája nem mert vállalni a kirándulásokat ami akkor még kötelező volt az iskoláknak. Így pár szülővel össezfogva és az ujj of. vállalva elvittük kirándulni az osztályt. Csak még annyit VIII.ker.van szó
silber13
@Mobil123: Na ne csinááád! Ki, ki?? Hát a Tömjén Zsóti, meg a többiek!
@szaboria1: Ne feledd, hogy a csúti atamán rendkívüli egyéniség! Majd ő fog tartani bemutató órákat " A pávák viselkedése magakellető termékenységi táncuk közben más pávák számára."
Mobil123
@szaboria1: Ja, hát az utolsó mondatod mindent megmagyaráz. Én községben jártam ált,.iskolába. Igaz, volltak cigányik bőven, de bennünket a tanárunk egyedül vitt kirándulni minden gond nélkül. Igaz jó 35 éve.:-)) A lányom pécsi iskolába jár 7.osztályos, na itt már vannak érdekes kisfigurák a társai között.
Mobil123
@silber13: Tömjén és társai tanítsák etikára a saját gyerekeiket, de az enyémet , a mienket NE:. Ezek az emberek ( és most minden politikusra gondolok!!) a becsület, a tisztesség, az illem ... stb határszélét sem súrolják.
bosszants
Kopogtatás után megszeppent ember a tanári ajtajában:
- Bocsánatot kérek ön a tánctanár?
- Lófaszt! Én az illemtantanár vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.