Jövő év január 1-jétől 10%-kal csökken a lakossági gáz és villamos energia ára - ismertette a kormány döntését a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Budapesten, újságírók előtt. Lázár János közölte azt is: jövő szerdán hagyja jóvá a kormány az E. ON gázüzletágának megvásárlását, kormányzati ellenőrzés alá kerülnek a stratégiai és a kereskedelmi gáztározók.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Disznópofa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

168 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
@entero: Örülök, hogy van benned annyi emberség, hogy segíted az elesett embereket. Szép dolog, ezt most minden mellékzönge nélkül írom! Azért én már csak olyan kíváncsi fajta vagyok és továbbra is szeretném tudni, hány gazdag adományoz. Nem vagyok gazdag de tegnap Bereten voltam egy csoporttal és csomagokat vittünk a gyerekeknek és felnőtteknek. Kigazdálkodtam a rászánt pénzt, mert segíteni jó érzés és hálát adok a sorsnak, hogy nem vagyok a helyükben. Léteznek az országban olyan falvak, amelyekben nincs lehetőség a munkára, akkor azok mit csináljanak? Miből éljenek meg. A kormányod felső ívesen leszarja...Nem kellene adományozni ha rendesen csinálnák a dolgukat a kormányok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: (tegnap, 22:32)
Ha visszaolvasod a hivatkozott hsz-t talán(?) rájössz, hogy mennyire infantilis ez a "süket dumád", hogy ha neked nem tetszik valakinek a véleménye akkor majd moderáltatod!! Olyan ez is mint amikor az oviban " mindig meggmondtad" Pistikét az óvónéninek!!
Azt meg - engedd meg nekem - fel sem tételezem a moderátorokról, hogy úgy táncolnának, ahogy te "diktálod"!! Én úgy gondolom, hogy ha "nálatok" ez a trendy, itt a "propelleren" (eddig) nem így volt!! Ezért engedd meg, hogy mind a normális kommentelők, mind a "cenzik" nevében visszautasítsam az általad megfogalmazott feltételezést!!
verőce21
@bundi: Mi másról beszéltünk és Te is másról "beszélsz"! :)
entero
@marlin: Normális esetben a kommentelők felét ki lehetne tiltani bármelyik fórumról, ugyanis kb ennyien írnak sértő és alpári stílusban, állandóan belekötve a másik emberbe. No nem azért mert nem Fidesz párti, vannak itt sokan akik nem azok mégis lehet velük normális hangnemben cseverészni. A véleménye minden embernek a saját életéből fakad, de nem kell azt trágár módon, a másik embert minősítve előadni. Attól hogy én például nem dőlök be mindennek és vágom magamba a konyhakést azonnal csak mert megjelenik egy cikk miszerint Zsiga Marcell aszfalt utat csináltatott a házáig még nem fogok anyázó stílusban írogatni. Mondjuk írd már le tételesen kiket büntettek meg például 50 ezer forintra csak mert nem takarította el azonnal a havat a háza elől, ugye ezen is hogy ment a felháborodás. Próbáltam kicsit hajlani némely cikknél, de a legtöbb csak hazugság, ármánykodás. Bajnai Amerikából kapott több tízmilliója gondolom teljesen természetes. Ha ezt Orbán kapja a kampányára az már elfogadhatatlan. Erről ennyit.
marlin
@entero: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ygNy_j1Wriw#!
Látod a Volner politikai nézeteitől messzemenően elhatárolódok, de amit például a "pártok(!) finanszírozásáról" mond avval pedig messzemenően egyetértek!!
És még csak arra sem hivatkozok, hogy a Bajnai az nem párt!! :))
Te viszont megint hegyezed a Bajnaira, és megpróbálod úgy beállítani, hogy az Orbán kampányai gratisz működnek!! :)) Holott - remélem - te is tudod, hogy még a Jézus Krisztus koporsólyát is méltányos díjazásért őrizték!!
Ha pártfinanszírozás kérdésében egyetértünk a Volnerrel (én egyetértek vele) akkor mindenki (minden párt) számoljon el és ne csak(?) a Bajnai (aki nem is párt)!!
Mivel az én véleményemet nem pártideológiák szabályozzák(!) azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Bajnai(?) - ha lehetősége van rá - "viszonttámogat", de te miből gondolod, hogy az Orbán nem adja vissza(?) azt a több tíz-milliárdot amit az oligarcháktól az emúút nyóóc évben leszedett?? Miből gondolod, hogy a Simicska, a Nyerges, a Lesztinger, vagy a Varga Tamás rosszabb "üzletemberek" mint például a Soros??
Vagy az amit az Orbán kap az teljesen természetes, a Bajnainál pedig elfogadhatatlan??
Mondjam még??
Dr plágium
Jaj de jó! akkor csak 20 ezer lesz az éves számlám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.