Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem tetszik neki a rendszer. A másik lényege pedig az volt, hogy a szegénység nem befolyásoló tényező a tanulásban, viszont a gonosz szülők csak úgy kedvtelésből akadályozzák a diákokat a tanulásban: A miniszter szerint ugyanis az elmúlt időszakban elterjedt az a mentalitás, hogy az oktatás-nevelés egy szolgáltatás, ahol az elégedetlen vevő számonkérőleg lép fel. Márpedig mint kiemelte, a oktatás-nevelés nem szolgáltatás, hanem szolgálat. A tehetséges gyermekek felemelkedését legtöbbször nem a szegénység, hanem maguk a szülők akadályozzák.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
De hát mit is vártok egy betanított esztergályosból ref. lelkésszé vedlett, majd hamar képviselővé változott és nemsokára miniszterré lényegült, semmire sem jó szellemi toprongytól, aki világ életében csak a nyelvét használta és éles szemmel, állandó szimatolással kereste a lehető " legegyenlőbbek" illatos pipsijait???
gibgab
Tudjátok, az a legszomorúbb, hogy ez az ember, aki ilyeneket nyilatkozgat, 5 gyerek édesapja! És arcpír nélkül szégyeníti meg a szülőket és pedagógusokat egyaránt.
coyote3
Hát szentfazék, ha most nem szólalsz meg talán nem tartanak mocsok aljadéknak...
qxy
Az a baj hogy még nem volt " odaát." ha ott élne, mást mondana. Mária Terézia is amikor egyszer ment a hintón és anép hözöngött, meg kérdezte.
Miért kiabál a nép?
Mert nincs kenyerük.
Akkor miért nem esznek kalácsot? ?
Ő sem volt a másik oldalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.