A rendszerváltás óta minden miniszterelnök a közepesnél rosszabbul teljesített a felnőtt magyar lakosság szerint. Az iskolai osztályzatoknak megfelelő ötfokú skálán adott értékelések alapján a leginkább Horn és Bajnai munkáját tartották jónak, a legkevésbé pedig Gyurcsányét és Orbán jelenlegi kormányzását. Orbán Viktor két ciklusa közül egyértelműen az első a sikeresebb, ezt a többi szavazói csoport mellett még saját pártja támogatói is így látják, sőt összességében - alig lemaradva Gyurcsánytól - Orbán jelenlegi munkáját értékelik a legrosszabbnak a rendszerváltás összes miniszterelnöki teljesítménye közül. Mindez a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet 2012. novemberi országos reprezentatív mintán készült kutatásából derül ki.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@bundi: Természetesen "entero"-tól!!
(Én ilyesmivel végképp nem szoktam a "modit" háborgatni, (gyerekes dolognak tartom) ha valami nem tetszik, vagy nem tetszik "kiírom a falra", - oszt jónapot!! Ha az irományom sérti a "propeller" moderálási elveit akkor a "modi" modedrálja és el van intézve!!
Viszont ha valaki úgy gondolja, hogy csak(!) az ő véleménye sérthetetlen és ha valaki mást mer(?) állítani azt "megmondja a moderátornak" az nekem nem stílusom!! Attól forog a gyomrom!!)
Na, szóval én vagy öt különféle "köpönyegre" emlékszem, és azért kérdezem "enterot', mert lehet, hogy ő többet is látott(!) rajta mivel ők "összejárnak", de legalábbis szoktak Orosházán találkozgatni!!
marlin
@bundi: Ja!! Nem figyeltem, meg nem is érdekes!! engem már "inkvi"-től kezdve annyian fenyegetteka moderátorral, hogy nem figyelek ilyen nüanszokra!!
Az már egy kényesebb dolog, ha valaki két "nick nevet használ" mert tudomásom szerint az tiltva van, és nem biztos, hogy jó rá az a nagyobbik fiam szöveg, meg az se, hogy "igyál mégegyet és fogd rá a nyuszira"!! :))
Az, hogy valaki "modera" nicken regisztrált, - ha elfogadták - nem lehet baj, az hogy valaki(!) egy "megtévesztő" nicket fenyegetésre használ az viszont probléma!! Más forumokon ha kiderül "végleges tiltás" a jutalma!!
Elképzelhető, hogy az "igazi moderátor" nem vette észre!!
Viszont ha kiderül az "üzemeltetőknek" ki kellene vizsgálni mindkét anomáliát!!
kedwes
Nekem, az a gondom, hogy kifordult a világ önmagából. Nem tudom ki emlékszik még erre: Szabadság, Egyenlőség, Testvériség (Liberté, Égalité, Fraternité).
Na, ebből az első, amiről beszélek. A liberalizmus nem baloldali kiváltság, vagy rákfene! Hanem jogos emberi igény. Már a Homo Sapienseknek.
Aki ezt megtagadja, vagy ellene fordul az nálam nem különb a csúszó-mászóknál.
entero
@marlin: Nos, ebédidőt kihasználva: Ez az egész Rézüst aljaskodásai miatt történt, kicsit elegem lett a kötözködéseiből, beszólogatásaiból, elvtársozásaiból, meg úgy általában. Talán sikerrel jártam, azóta normálisabb a hangvétel közöttünk ha néha összefutunk. Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.