A Tárki közvélemény-kutatása szerint 1990 és 2012 között Orbán Viktor jelenlegi kormányzását ítélik a legrosszabbnak a válaszadók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Mindig elfelejted hogy a fidesz is bukott 8 évre kapásból...aztán 4 éves semmitevés és szardobálás meghozta a gyümölcsét, de ne félj ahogy nézem az a céljuk hogy újra bukjanak. Csak előtte még kirabolják az országot amennyire tudják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Hellcat: Nevetséges vagy! Először terelek , most meg nem tetszik a válasz és mocskolódsz! Kiszámítható vagy és egyszerű, mint a faék!
kkalman
Ehhez a megállapításhoz miért kell közvélemény-kutatás?
Tiszta haszon, hogy van nekünk Tárki, Századvég, és még ki tudja hány közvélemény-kutató, semmi hasznosat nem végző, nagyon okosnak látszó cég.
Hellcat
@nahát: Semmi baj a válaszoddal...6 szóval elintézted magadat. 6 szó elég volt ahhoz, hogy bebizonyítsad mekkora szemellenzős fidesznyik vagy.
entero
A Tárki szerint, amit a baloldali HVG közölt...
SLAakku
lantos
@SLAakku: Mindig az éppen regnáló kormányfő a legc@rabba, ez evidencia, tehát nincs kiindulási alapja, az ő reális értékelésének, őt az előző "kormányfő", tehát Gyurcsány, aki eddig a legjobb miniszterelnök volt!
Az Ő hibája, ma is az, akit felemelt miniszterelnöki szintre anélkül, hogy az a saját szakmai területén a gazdaságban, a legapróbbat is letette volna, sőt, csak borzolta a kedélyeket!
Okoskodni bárki tud, ideig-óráig, de bizonyítani, csak kevesek!
Én változatlanul Gyurcsánynak drukkolok!
Tudom, irreális várakozás, de ne feledd, az idő nem áll meg:D
SLAakku
@nahát: ...hiszen kivonultak a parlamentből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.