A koncentráltan nagy veszteséget elkönyvelni kénytelen szavazó azért is veszélyes, mert az ő felháborodásuk könnyen a többi elégedetlenség szimbólumává is válhat - írja a Véleményvezér blog a diáktüntetésekkel kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Majd elküldi a gülüszemű Rogánt felolvassa megint a 2010-es mondokáját 2 hete is ezt tette!
keresztapa
Egyszerűen csak azért,mert a hallgatók elégedetlensége magával ragadja a tömegek elégedetlenségét, amit nem fognak tudni kezelni, és a félidőben keletkező elégedetlenség
a választás évében már kudarcot von maga után, valamint a hallgatók nem fogadják be maguk közé, a párt megmondó embereit ugyanúgy pártokat sem! De ha befogadják akkor vége a jogos követelések erejének,azt a pártok megosztva legyengítik, kudarcra ítéltetik! Most a dékánok érdekvállalásának kiállása, és a hallgatók érdeke egyezik, csupán ez fogja eredményessé tenni, a követelések teljesítésének továbbvitelnek szükségességét.
Dulcinea
Mert a tiltakozó hallgatók összefogása könnyen országossá fajulhat, és egyéb összefogásokat is eredményezhet, ami azzal jár, hogy lesöprik a politika színpadáról, még 2014 előtt!
silber13
Persze, dübörög a majré. Egy évszám szelleme kísért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.