Nagy készülődés volt november utolsó előtti napján a gyulai városháza előtt. Lezárták a neoklasszicista épület előtti parkolókat, sőt egy ideig még a forgalmat is elterelték. A helyszínre mások mellett Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár érkezett, mégpedig azért, hogy egy európai uniós projekt keretében átadják a Gyulához tartozó Dénesmajor és a román határ túloldalán lévő Nagyzerind közti új, nyolc és fél kilométeres utat. Az építkezés 2,55 millió eurós, azaz mintegy 700 millió forintos, döntően brüsszeli forrásból valósult meg.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mint mikor a hortobágyi éttermet átadták. Debrecenből hozatták a kaját mert az uniós pénzből épült étterem nem készült el és átadás után be is zárták és lehet hogy azóta is zárva van a pénz meg eltűnt a délibábos Hortobágyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@verőce21: Eszemmegáll! Ezek tényleg hülyék gyülekezete. Belefeccölnek 700 milliót, és halvány segédfogalmuk sincs róla, hogy a határon nem lehet átkelni? Milyen pancser tökkelütött hozzánemértőkre bíztuk a hazánkat (én nem)?? Hány évtized kell hogy csak ezt a 2,5 éves rombolást újjáépítsük? És még 50?? Komolyan mondom, mostmár életveszélyben vagyunk. Ha még másfél évet lehúznak ezek a kormányban, azt nem tudom, hogy heverjük ki, de soha többet ezeknek az elmebetegegnek hatalmat nem szabad adni a kezébe!
gabrella
Miért nincs határátkelő? Az nem nagy pénz az úthoz képest.
nemkati
@gabrella: Úgy látszik, a Mikulásra elköltött 16 milliárdból nem futja határátkelőre:

"ameddig Románia nem tagja a schengeni övezet országainak, addig itt csak úgy lehetne használni az utat, ha határátkelőt is építenek hozzá, és biztosítják az ehhez szükséges személyzetet. Ám minderre jelenleg nincs se pénz, se szándék, azt pedig egyelőre nem lehet tudni, hogy Románia mikor lesz schengeni tag."
jozsiami
Ez mutatja ,hogy olyan a kormány iránymutatása olyan mint ez az út nem vezet sehova csak a zsebek telnek ,de csak azoké akik közel vannak a tűzhöz.
tenger49
eszem- ágábanh nincs megvédeni a fideszt,de ez esetben az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy az útátadás összefügg Románia schengeni tagságával is.Ennyi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.