Csütörtökön Kecskemétre látogat Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár, aki egy fórumon vesz részt - közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal. A felsőoktatási átalakítások ellen tiltakozó diákok egy flashmobbal várják Hoffmannt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@A Tündik bündije: ... ha mégis bekövetkezik bármiféle szétcsapás, akkor nemcsak a diákok lesznek még dühösebbek hanem a szülők is!
Pilóta
@Dulcinea: 11:53
Nem lesz ott semmiféle szétcsapás!
Dulcinea
@Pilóta: Viszont Rózsinak lesz egy pár kellemetlen perce, ami miatt a hidegben is izzadt lesz a bugyingó!:)))
Disznópofa
A cím szerint , Hoffmannt dühös diákok várták...Hoffmann olvasata szerint, ez így hangzik:büdös diákok várják Kecskeméten.. Mit mondana most Hofi? Na de most tényleg, nem? Ezek a mocskos, büdös komcsikölykök, jó dolgukban nem tudják merre az arra, vagy mi...
silber13
Jaj Te Rózsika! Ne mennyél már oda ám! Mert ottan a reád dühöngők és gonoszok és egyéb ilyesmik belelöknek ám valami rettenetesen varázslatos, hegyes guzsalyba, vagy másféle még hegyesebb ilyesmibe, oszt akkor el fogod magad aludni. És vihetnek mindenfelé, hívhatják az udvari pátert: Tömjén tisztelendő urat, meg a csodatévő ázsiai Ma-Tó-Csy udvari varázslót és mesemondót, nem tudnak-akarnak segíteni. És rémséges álmaidban hijába várod délceg megmentődet, a mindenkit legyőző nemes Orbánc királyfit, ő magas ívben tesz rád, őt új tsaták várják. Maradj tehát otthon, megszokott fészkedben...
alfás
a felsőoktatás díjmentességének,akkora a létjogosultsága,mint az alanyi jogon járó szociális segélynek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.