Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz káderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején - írja a Varánusz blog.

A gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton nem sokat javít, hogy ismét sikerül lebukni a hazudozással: Egy eldugott módosítás után derült ki, hogy a tervezetnél is 11 milliárddal kevesebbet kap jövőre a felsőoktatás. Már a Fidesz ifjúsági tagozata is érzi, hogy ég a ház és a választmány összehívását sürgetik, mire Kedves Vezető csak legyint:

Nem köll annyit vinnyogni, hétvégére megoldunk mindent.

Fénylő Csillagunk mentális állapota vajon milyen lehet, ha az elmúlt napok eseményei ennyi reakciót váltanak ki belőle? Pedig már a nyugalmáról az óperenciás tengeren túl is híres ötös rajtszámú előkelőség agyában is lefogazott a hajtáslánc, amúgy jókeresztény módra írt olyan felindult sms-t a zellenségnek, hogy a zihálásától keletkező belső vákuum elszívta az oxigént a Magyar Hírlap székház gázkazánja elől.

A cikk a Varánusz blog oldalán folytatódik >>>

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Brüsszelből könnyen mondja, hogy hétvégére kész a meló. Állt volna ki szerdán a diákok elé ott mondott volna egy ilyen laza mondatot és a 4 sorfalnyi rendőr sem állítja meg a tömeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.