Édesanyám emlékére, mindenkinek aki szerette! Jól érezte magát köztetek, sok barátot szerzett itt, imádta a családját és az embereket. Azt gondolom azon kevesek közé tartozott akiknek nem volt haragosa.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paszulyka
Fogok válaszolni mindenre, csak kérnék egy kis időt! Tudom hogy anyát sokan szerették, arra nem gondoltam volna hogy ennyien! Jó érzés . Büszke vagyok rá!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Megrendülten olvasom soraidat ! :(
Isten adjon Édesanyádnak békességet, nyugalmat, nektek megnyugvást !
Őszintén sajnálom !
Nyugodj békében Ági !
Pálinkafőző Rézüst
Isten Veled, Ági! Hiányozni fog nagyon a humorod, és az emberséged!
Nehéz elhinni...:(((
Őszinte részvétem a családnak!
Pilóta
@Pálinkafőző Rézüst: Én nem hiszem el!:-(
Kutyafüle
Ugye nem igaz, ugye hogy csak tévedés, Ági ezt nem teheted meg.Sohasem láttalak, de gondolom, hogy örökké nevettél, nagyon fogsz hiányozni
Őszinte részvétem a családnak.
A Tündik bündije
Én is őszintén sajnálom.
Nyugodj békében :-(((
QQríkú
Amit írhatnék az nem fejezi ki azt amit érzek!
Barátaim nevében is próbálok búcsúzni ... Géza, Vezekelek aki úton van, Lali "cat buster" akinek nincs térereje, Margit, állami gondozott, Ádám aki rézfán fütyül és még páran, de a könnyektől nem látok
yazo64
Őszinte részvétem:(((
Nyugodj békében Ági:(((
Propeller
Fogadd őszinte részvétünket a Propeller csapata nevében!
paszulyka
Nagyon megköszönöm mindenkinek! Sokat számít!!
verőce21
Isten Veled Ági! Meg vagyok döbbenve.

Valamelyik nap még társalogtunk és örülök, hogy szépeket írhattam még Neked(Te szavaiddal), „Ilyet még senki nem mondott nekem.”
Nyugodj Békében!
entero
Kedve Ági! Nagyon szerettem veled társalogni, egy tünemény voltál a szememben. Nyugodj békében, a családnak pedig kívánom hogy legyen erejük feldolgozni a lehetetlent.
Rézangyal
Nagyon meg vagyok döbbenve! Hirtelen nem is értettem kiről van szó.
Ági! Aranyos voltál és igazi humanista. Mindenki kedvelt téged!
Nem tudom mi történt veled, de őszintén remélem, hogy nem szenvedtél. A családodnak legmélyebb részvétem!
silber13
Egyszer mindnyájan felszállunk A vonatra, melyiknek csak az odaútra szól a jegye, vissza még nem hozott senkit. A Teremtő rettentő hamar küldte el Neked a jegyedet. Irdatlan űr maradt utánad Ági... Jó utat Ágika...
QQCSI
Paszulyka!
Csak ismételni tudom önmagam:

Nem jutok szóhoz...:(
Kimondhatatlanul sajnálom,
fogadjátok őszinte részvétemet!
Próbáljátok meg egymás támogatásával tompítani ezt a rettenetes veszteséget!
Nyugodjék békében!
:(
Don Quijote
@paszulyka: Őszinte részvétem a családodnak. Nyugodjék békében :((
Dulcinea
Isten veled Ági! Legyen békés az örök álmod!
Őszinte részvétem a családnak.
gabrella
@paszulyka: Őszinte részvétem! Most lettél igazán felnőtt!
honeykiss
Öszínte részvétem. NYUGODJ BÉKÉBEN !
adrenalink
@paszulyka: Fogadd őszinte részvétem! Most már Veled lesz a Mennyországban is...:(
KöBüKi
Teljesen megdöbbentem a sors újabb kegyetlenségén,ahogy szeliden bár de magához hívta kedves társunkat.!Elrontva ezzel egy család ünnepét egy egész életre!
Borzalmas,keserü tény!Nyugodj békében Ági,találkozunk majd az " égi hálózaton!"
Őszinte részvétem a családnak.!!
varirmag
Teljesen megdöbbentem.Őszinte részvétem. Nyugodj békében Ági.
paszulyka
Még egyszer köszönöm a családom és a barátai nevében .
Zsoel
Én csak félórája tudtam meg, de még mindig képtelen vagyok elhinni... Sokáig abban bíztam, hogy ez csakis valami buta félreértés lehet...
Zsoel
Amikor legelőször írtam neki, és úgy szólítottam meg: "kedves Ágnes" , válaszában azt mondta nekem: ne hívjam őt Ágnesnek, mert nem szereti; hívjam inkább úgy, hogy Ági.

Hát Isten veled, Ági! Sajnálom, hogy csak ilyen rövid időt tölthettél köztük.
Nagyon fogsz hiányozni innét... :((((((
sakál
Ezen most ledöbbentem, nagyon megrázó! :(

Őszinte részvétem a családnak! Nyugodj Békében Ági!
kerék
Nyugodj Békében Ági! Őszinte részvétem! :(
Pilóta
@Zsoel: 18:22
Én is ezt hittem, de paszulyka sajnos lesújtott privijében:-(
Döbbenetes!:-(((
Zsoel
@Horizont: Egy picit megnyugtat, hogy nem csak én érzem betűről betűre ugyanazt, amit leírtál... Tegnap este óta olyan vagyok, mint akit fejbe vertek. Ma is egész nap ez járt a fejemben; hiába próbáltam másra gondolni, újra és újra eszembe jutott, és egyszerűen nem tudom túltenni magam rajta.
Zsoel
@Pilóta: Ez a szó nem is fejezi ki eléggé... :(
outsider
@Zsoel: @Horizont, ezzel nem vagytok egyedül. :(
Zsoel
@outsider: Örülök, hogy többen is így gondoljuk. Vagyis örülök a francokat... :(((((
Zsoel
@Horizont: Valahol nagyon szomorúnak érzem, hogy egy ilyen tragédia kell ahhoz, hogy az emberek a többiek minden szavával egyetértsenek...
koki32
@paszulyka: Részvétem a családnak.Nagyon lesújtó.Az angyalok vigyázzanak rád!
paszulyka
Fogok válaszolni mindenre, csak kérnék egy kis időt! Tudom hogy anyát sokan szerették, arra nem gondoltam volna hogy ennyien! Jó érzés . Büszke vagyok rá!
paszulyka
Este 10 után anya nemcsak az öcsénket takargatta be hanem hozzánk is benézett. Megkaptuk a jóéjt puszit. Öcsi velünk alszik azóta , 10 - kor a nővéremmel lessük az ajtót , de nem nyílik:-(
Szívhalál! Ezt mondták telefonon apának, hogy mi okozta nem tudják. Nappal elvagyunk valahogy , sok a dolgunk, teszünk veszünk , mosunk takarítunk, mégsincs rend, sok a szennyes, összementek apa zokniai. Diliházban élünk azóta! Mamáért aggódunk nagyon összetört, csak néz maga elé és azt kérdezi :miért nem ő ment? Nem jön hozzánk , mert nem tud belépni a házba most egy ideig anya bátyjánál lakik , mindennap küldi a kaját.
paszulyka
Apa teljesen összetört, alig szólal meg . Ha nem adnánk elé a kaját enni sem enne.
Vasárnap reggel 8 - kor értem haza a melóból, apa hátul készítette össze a fát , akkor akart begyújtani, az öcsi tévézett a nappaliban és a macskával verték szét a házat. Anya nem volt sehol. Pedig ilyenkor már rég a konyhában tett vett, kérdezem öcsit, mondja hogy még nem kelt fel. Én vettem észre. Senkinek nem kívánom , hogy az anyját halva találja.Bocs, nemsokára folytatom , csak összeszedem magam.:-(
paszulyka
Apa szerint anya úgy aludt télen hogy " dunszba tette magát" . Csak a haja látszott ki , mindig így aludt,
paszulyka
Az volt a furcsa hogy nem ébredt fel arra a hangzavarra amit az öcsém a macskával levágott.hajnal 3 és 5 óra között halt meg.
paszulyka
Közben lejött a nővérem , nem tudom honnan vettünk annyi erőt, hogy az öcsit eltüntessük Papóhoz. Észre se vette mi történt. Annyit mondott neki a nővérem , hogy öltözzön mert mennek át. Én kiszóltam apának
paszulyka
Nagy " szerencse" , hogy nem ő vette észre, bármikor bemehetett volna a hálószobába! Olyan volt mintha aludna , csak már
paszulyka
Bocs. Csak már kezdett kihűlni és merevedni.
Ne haragudjatok , de most nem megy tovább, de valahogy jobb is ha leírom elmondom. összeszedem magam , mindjárt visszajövök.
paszulyka
Nem lesz temetése, az urnáját egy hét múlva hozhatjuk haza . A Tisza parton fogjuk elszórni, szerette a Tiszát. Csak mi leszünk ott és a szűkebb család.
paszulyka
Öcsi kemény kis legény. Tartja magát a gyerek kedd éjjel volt a nagy bőgés ideje, akkor egy kupacban mindenki kisírta magát, kérdez . Hol a mennyország , vissza tud onnan jönni , ha itt lesz észre vesszük , ha nem tud majd beszélni akkor hogy értjük meg , mikor jön a lelke haza , mért nem szólt neki hogy el akar menni?
paszulyka
Azt mondjuk neki , hogy már itt van, figyel minket és vigyáz ránk. Álmodni akar vele, beszélni. Mondta apa nyugodtan mondja el amit anyának akar mondani , mert meghallja, csak nem tud válaszolni, de majd később ezt is megtanulja. Most olyan helyen van ahol nem ismeri ki magát, meg kell neki tanulni mindent. Ezt megérti . tegnap már " beszélt " anyával. Este bevackolta magát közénk és nagyon csendes volt egy darabig. Magára húzta a paplant meg se mozdult. Azt mondta anyával megbeszélte mi történt vele aznap . Apa az ünnepek után el akarja vinni pszichológushoz , de a gyerekorvosunk azt mondta hogy ez természetes viselkedés egy gyerektő ilyen eset után.
paszulyka
@nyanya001: Megtaláltuk a kéziratait , 18 spirál kockás füzetet írt tele, jellemző rá hogy az ágyneműtartóban tartotta. Azt hiszem majdnem befejezte, de előbb végig kell olvasni. Nem értem honnan volt anyának ennyi mindenre és mindenkire ideje. Most ketten csinálunk mindent a nővéremmel , de az káosz a köbön!
Ha van kérdésetek válaszolok . Örülök neki hogy itt is egy olyan közösséget alakított maga köré ahol jók az emberek egymáshoz. Olvastam a kommentjeit, nagyjából mindenkit ismerek itt, de senkit nem találtam akivel ne jött volna ki. Büszke vagyok rá , de én sose leszek ilyen " áldott jó " .
Jönnek a cigányok: Jáááj izstenem, megótt azs a jaó azzsony! Olllyan zsép vaót! olllyan kedves!
Nem tudunk úgy elmenni sehova hogy ne állítanának meg. Mondjuk , hogy amit anya koszorújára szántak azt adják a gyermekrák alapítványnak.
nyanya001
@paszulyka: Még egyszer fogadjátok őszinte részvétem !
Végtelenül sajnálom az Édesanyádat ! Nektek sok erőt kitartást kívánok
a tragédia feldolgozásához !
Nehéz lesz, de sikerülni fog mert Ő is így akarja
onnan fentről.

Idővel Te is olyan jó leszel, mert az évek múltával sok tapasztalatot szerez az ember.
paszulyka
@nyanya001: Én sose! Arra születni kell, azt nem lehet tanulni ahogy anya bánt az emberekkel!
Muszáj összeszedegetni a roncsainkat. Itt az öcsém , most rajtunk csüng egész nap, pedig előtte mindig kötekedett velünk.
kukac50
Kitartást az egész családnak részvétem.
paszulyka
@kukac50: Köszönjük! Most látom csak igazán ki volt, ennyi " ismeretlen" ember szerette.
ila51
@paszulyka: Fogadjátok őszinte részvétemet .
gabrella
@paszulyka: A jó emberek úgy halnak meg,hogy nem szenvednek.Elvégezte a dolgát, mennie kellett.
A következő életében könnyebb sorsa lesz. Csak a hozzátartozóknál keletkezik nagy űr.
Az öcsi hány éves? Neki lesz még nagyon nehéz.
paszulyka
@gabrella: 9 éves lesz májusban. Nem végezte el a dolgát, még itt van a kisfia!!! Az öcsémnek menni kell iskolába, oda ahol anya dolgozott . :-(
dr. prédikátor
@paszulyka: Kívánom néked és a családodnak hogy mielőbb fel tudjátok dolgozni a történteket.A halál mindig váratlanul jön.Bizonyára nehéz elviselni egy családtag elvesztését.Főleg egy anyát.Aki a család motorja.
Mégegyszer őszinte részvétem néked és a családnak.

Az Úr irgalma legyen édesanyáddal!!! PRÉDIKÁTOR.
szaboria1
@paszulyka: Fogad őszinte részvétemet.
Hopppá
@paszulyka: Nem találok szavakat, fogadjátok őszinte részvétemet.
gabrella
@paszulyka: Ezt nem mi döntjük el, hanem fent - tudod! A sors ezt a feladatot rátok hagyta.
Sok erőt, egészséget nektek hozzá!
Olyan szellemben tegyétek ahogyan ő tette volna!
gibgab
@paszulyka: Őszinte részvétem a családnak!
Ezt az idézetet neked választottam:

"Ülj le egy percre, s gyújts egy gyertyát,
Gondolj most arra, ki fentről vigyáz rád.
A halállal a létnek nem szakad vége,
Emlékezz Rá, s veled marad örökre."
Zsoel
@paszulyka: Rettenetes... Most, egy hét után is összefacsarodik a szívem, ha a tragédiára gondolok. :( Köszönöm, paszulyka, hogy megírtad nekünk, mi történt pontosan; én sajnos távollétem miatt még csak most tudtam elolvasni, de nagyon-nagyon megrázott, amit írtál. Nem igazán tudom, mit is mondjak... Talán annyit kívánhatok nektek, hogy legyetek továbbra is nagyon erősek, az öcsi és édesapátok kedvéért is, lelketekben és személyiségetekben pedig kövessétek azt az utat, amelyet az Ő egyénisége jelölt ki számotokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.