Az alkotmány módosítására nemmel szavazott Ángyán József volt államtitkár, mert nem ért egyet a kormány földpolitikájával. Orbán a hétfői frakcióülésen rápirított már, hogy ha nem tetszik neki, akkor nincs helye a frakcióban. Ángyán ellen fegyelmi eljárás indulhat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
@Pálinkafőző Rézüst: szedjél fel,:)))
Pálinkafőző Rézüst
@DogAdventures: hát talán majd a 20% .os kósa baba...én hetero vagyok:)) Vele viszont jól járnál...:))))) Értem, tréfa volt, én is annak szántam..:)) harag ne legyen..:))
DogAdventures
@Pálinkafőző Rézüst: Szeretem a stílusod,és kellemes karácsonyt,nagyon_nagyon boldog újesztendőt kívánok.Remélem nem haragszol,emberből vagyok én is,esendő.Biztos,hogy nem mindent úgy látok ahogy van.Igyekszem.
Pálinkafőző Rézüst
@DogAdventures: hasonlóképpen, boldog, és kellemes ünnepeket!! Így előre is, bár még van egy kis idő a világ végéig..:))
kukac50
Nincsen szabad vélemény nyilvánítás??? Szégyene a Fidesznek,hogy csak ez az egy embere van aki még képes saját eszéből gondolkodni!
Nem nyomkodja a gombot arra amivel nem ért egyet, A hűje gyerekek nyomkodnak gondolkodás nélkül.
nmaria
@kukac50: Akkor emlékeztetnélek, hogy volt a möszöpöben is, aki háborgott, sőt nemmel szavazott, Karsai József és vele mi lett? Na ugye, csak figyelemfelkeltésre jók az ilyen dolgok, hogy legyen min csámcsogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.