A miniszterelnök arra számít, hogy az ünnepekre véget érnek a tüntetések. Az ingyenes diplomának nemcsak a pontszám, hanem az is feltétele lenne, hogy időben végezzen a hallgató. Arról még vitáznak meddig tartson a hűség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
@entero: Hagyjad már ezt a butaságot, hogy MSZP-háttérrel megy a tüntetés. Menj fel a HÖOK Facebook-oldalára, és nézd meg az ottani beírásokat, közleményeket, kommenteket. Nem kérnek a pártokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@nemkati: Látod, már a barátja fiának a fenekén is van piros pötty!! :))
Egyébként, aki nem azt szajkózza amit a "pártközpontból üzennek" az "ellenség két vonallal""!!
Carpediem
@nemkati: Arra nem gondolsz, hogy a "mindenható fidesz" természetesen azt is megtíltja, hogy világvége legyen! :-))))
dzurinda
@entero: Az "öngól"-t talán nem kellett volna írnom, elnézést kérek. Azt kellett volna inkább megkérdeznem, hogy még mindig baloldali összeesküvést sejtesz-e a diáktüntetések mögött, de ahogy látom ezt meg is válaszoltad. Szerintem nagyon nincs igazad.
Pálinkafőző Rézüst
@dzurinda: de igaza van! Mindenben igaza van.. Entero fan lettem! Ki báncsa ezt a soha nem hazudó szent embert?? Ki fogom tiltatni! Skandalum!
kukac50
Ha mégsem akkor tévedett. Nem külföldieknek akarja taníttatni a diákokat azért nem törölik el a hallgatói szerződést.
Abból a 3 milliárdból amit külföldre visz a Fidesz teremtsen munkahelyet a fiataloknak,nem azért fizetünk adót,hogy Orbán külföldre menekítse a milliárdokat,vagy 360 eurós,esetleg 160 ezer forintos nyugdíj fizetéséért vásároljon magának más országbeli szavazókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.