A diákok és a választók nem hülyék, és ezt nem befolyásolja, hányszor próbálják hülyének nézni őket - fogalmaz Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa az elmúlt napok diáktüntetéseire és a felsőoktatás tervezett átalakítására reagálva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Szerintem nem véletlen, hogy a cím macskakörmök között jelent meg, merthogy ironizál. Ugyanis nincs is már morzsányi sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
Orbánék vissza állítják a felsőoktatás hírnevét, ami régen volt, lásd a sok Nobel-díjast. Meg prübálják rendbetenni, amit Hiller, Fodor, Magyar stb sikeresen elrontottak!
kerék
@Manno István: Pénzért bármit vehetsz, de észt nem. Orbánék viszont ezt nem tudják. Csupán a szakadékot akarják elmélyíteni szegény és gazdag között.
Darthon1
@Manno István: Ez volt idáig a helyzet. Most a nem lébecolóknak is kellett volna fizetni. Tudod a 10 ezer az nem 50 ezer. Ezt mindenki megértette, rajtad kívül. Olyan dolgot védsz, amit már a Vezér is túlhaladt és lef.sva a bokáját,már a 40 ezres tétet lengeti a fiatalok orra előtt. Csak közben hitelét vesztette és a garanciák tekintetében könnyűnek találtatott. A szintedet egyébként már régen túlhaladtam.
taglo
@Pálinkafőző Rézüst: Nekem kettő van !!! Amúgy felismertem a manópityut ,ő csókolt kezet azorbáncnak ,csak női paróka volt rajta !!!
Pálinkafőző Rézüst
@taglo: nekem is! Akkor Te tudod élesben, ellentétben @Manno István: úrral, hogy miről is van szó konkrétan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.