Balog Zoltánban "végig megvolt a nyitottság", amikor a diákok képviselőivel tárgyalt - véli a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal szerint csak egy pontban nem tudtak megegyezni a diákokkal, mert Magyarország ma nem engedheti meg azt a luxust, hogy Németországnak, Norvégiának vagy Angliának képezzen orvosokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Szerintem pedig "nem udvarias dolog" egy miniszternek "üres fejjel" tárgyalni, mert a tárgyaló partner otthagyja!!
Ezeknek a diákoknak nem a Balog ájtatoskodására van szüksége, hanem "garanciát" akarnak a saját jövőjüket érintő dolgokban!!
Kikerülve az egyetemről a saját életüket akarják élni és nem akarnak a simicskákárt dolgozni!!
A Tündik bündije
Tónikám, még te is abban a korban élsz, hogy azt hiszed, a tisztelet automatikusan jár mindenkinek, akinek deresedik a haja. Nos, röviden és tömören, jár a f.. a fenét. Takonygerincű népnyúzókat és az őket kiszolgáló nyaloncokat ott és akkor lehet faképnél hagyni, leköpni, felrúgni stb. amikor jólesik az embernek. Vállaltátok, viseljétek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.