Ismét, immáron negyedjére léptek fel erőszakosan a biztonsági őrök a köztévénél demonstrálók ellen. Szentmarjai Rudolf a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában azt mondta: ez volt eddig a legbrutálisabb ilyen akció. Elmondása szerint reggel 5 óra után kidobálták és összetörték a holmijaikat. Az esetről videófelvétel is készült. Az ügyben feljelentést tesznek. A biztonsági őrök elfutottak. A rendőrség és a készenléti egység is a helyszínen van. Most folynak az igazoltatások. Közben spontán demonstráció kezdődött, néhány országgyűlési képviselő is megjelent a helyszínen.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A biztonsági őrök elmenekültek. Ki kell kérni az ügyeleti naplót kik voltak szolgálatba és elő állítani. Meg tudni kik voltak a felbujtók mert azok csak parancsra tesznek ilyent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Carpediem: Milyen gyerekekre támadtak? Nagy Navrró Balázsékra támadtak, akik már egy éve tartanak gördülősztrájkot a hazug médiamókusok székháza előtt. Persze ez így is aljasság.
hvg.hu/itthon/20121220_Balhe_a_kozteve_elott
Carpediem
@nemkati: Köszi a kiigazítást, jogos!
nemkati
@Carpediem: Nehéz már követni ezt a sok tüntetést. :)))
Csak már lenne eredmény, és eltakarodna a hazug banda.
Carpediem
Nekem már túl van az iskolai tanulmányokon a gyermekem..., de mélységesen felháborít és teljes szívemből szúrkolok Nekik! Egyébiránt, ha lenne egy csöppnyi együttérzés, emberség a "parancsot teljesítőkben", már régen a demonstrálók mellettük és nem ellenük ...@nemkati:
Carpediem
@Carpediem: helyesbítek: demonstrálók mellett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.