A parlamenti képviselők létszámának csökkenése, és ezzel arányosan munkaterhük növekedése indokolja legfőképpen, hogy 2014-től a parlament háromhetes munkarendben ülésezzen. Erről Kövér László nyilatkozott az MTI-nek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

guszty
@alfás: Nehogy már. Nem látod, hogy mennyire túlterheltek?:)
csikknorisz
Ahogy régen mondták mifelénk: Nye bútyi meg sok píz, az kéne ezeknek.
QQCSI
"2014-től pedig, amikortól 199-re, tehát a jelenlegi alig több mint felére csökken számuk, a munkaterhük a duplájára nő, és nemcsak a törvényhozásban, hanem a választókerületekben is" - fogalmazott. "
Nem mindegy az már neked, köteleskövér? Remélhetőleg, mint köztörvényesnek nem lesz szavazati jogod, ergo választott képviselőd se!
csikknorisz
A törvényhozásban milyen terhük nőne amúgy? Kövér tudhatná a legjobban, hogy semmilyen, csak dísznek van ott a legtöbb, gombot nyomni. A törvényeket nem a képviselők hozzák, csak megszavazzák, ahogy kiadja a vezír a parancsot. Ha valamelyik nem úgy mer szavazni, bünti. Erre a bohóckodásra még 10 ember is sok lenne, elég lenne 1 pártonként. :)
kukac50
Nagyon felesleges ennyi képviselő! Ha csak a gomb nyomogatásért vannak ott,akkor végkép. Ha gondolkoznának megvitatnák párton belül is a dolgokat mielőtt gombot nyomnak akkor lenne értelme de gondolkodás ,észérvek nélkül mindenre igent nyomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.