A haza védelme mellett az álláshoz jutás lehetősége is jelentősen motiválja a fiatalokat, amikor jelentkeznek szerződéses katonai szolgálatra. Az érdeklődés intenzitását nagymértékben befolyásolja az aktuális munkaerő-piaci helyzet.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
"Haza védelme mellett" :)))))))))))))))))))))))))) Viccesek a szerkesztők! Manapság ,ha arra kerűlne sor egy jobb élet reményében a magyar katonák végeznék ki a politikusokat. Az embereknek meg ,ha nem bántják őket tök mindegy ki a kakas a szemét dombon.

Természetesen szomorú ,hogy katonának kell menni ,ha dolgozni akar valaki ,de így legalább esélye van annak ,hogy a tehetségesek felszínre kerüljenek és ne utcát seperjenek ,hanem hasznosan töltsék életük egy részét.
Hellcat
Az ismerőseim közül rengetegen mentek most katonának és még én is erősen gondolkodok rajta, hogy a diploma után a seregbe megyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.