Az egészségügyi ágazatban a béren kívüli és felüli juttatások felfüggesztése csak a jutalmak kifizetését fogja érinteni - mondta Beneda Attila, az államtitkárság kabinetfőnöke pénteken az MTI-nek. Az egészségügyi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
"Az egészségügyi államtitkárságnak ugyanakkor meggyőződése, hogy a bérrendezés hatására már a közeljövőben is egyre kevesebb orvos és egészségügyi szakdolgozó dönt majd úgy, hogy külföldön folytassa pályafutását. Ezért az államtitkárság mindent megtesz annak érdekében, hogy a betegágy mellett dolgozók béremelése a jövő évben is folytatódhasson - írták a közleményükben."

Az idén is meggyőződésük volt, hogy a "béremelés" ami azóta inflálódott majdnem, megállítja az elvándorlást. Nem állította meg, sőt! Elárulom, én is készülök dobbantani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.