Csak pár napja írtuk meg, hogy Jakab István az Országgyűlés alelnöke megtagadta gyermekeit, unokáit. Nem érdeklődik felőlük, nem látogatja őket és még a szeretet ünnepén sem méltatja őket figyelemre. Ráadásul még mindig abba a debreceni házban van az állandó lakcíme, ahol hat éve nem járt. A zárakat azóta lecserélték, kulcsa sincs a házhoz. Képviselőként mégis felveszi a lakhatási támogatást. 115 ezer 950 forintot. Nos, Jakab István egészen biztos nem él és nem jár debreceni állandó bejelentett címére, tehát hazudott. Ám, másban sem mondott igazat. A váláskor úgy egyeztek meg a volt feleségével, hogy közösen fizetik a ház rezsi költségeit. Ezután Jakab István egy forintot sem fizetett, bár erre hivatalos megállapodásban kötelezte magát. Tudta meg az ujasz.hu. Dr. Berzsenyi Mártától az Országgyűlés ez időszerinti alelnökének elvált feleségétől. . Jakab Istvánt az ujasz.hu nem tudta megszólaltatni az ügyben.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
" Jakab Istvánt az ujasz.hu nem tudta megszólaltatni az ügyben. "
Tehát hallgat mint sz@r a füben...
Gerinctelen egy féreg, ha a családját karácsonykor megtagadja...
szaboria1
Ja a friss pipihusika az sokba kerül. Azoknak az isten pénze sem lenne elég.
anka
@Bástya Elvtárs: - ez csak csepp a tengerben a többihez képest!
- mintha hasonlítanának egymásra az elvtársak..., csak van köztük családját /de csak a családját/ szerető politikus!
img23.dreamies.de/img/306/b/ulxph189hih.jpg
@musicnummer1: img29.dreamies.de/img/369/b/q5wzxxu178c.jpg
Eperke
Mindíg is volt férfi, aki megfeledkezett a gyerekeiről, mindíg volt nő aki galád módon elvette a családjától a férjet, az apát, ebben nincs semmi újdonság!
DE! Aki a Parlament alelnöke, aki közméltósági tisztséget tölt be, az mindíg a nyílvánosság előtt él, erre gondolnia kellett akkor, amikor ierre a helyre bekűzdötte a seggét.
Elvárná tőle a közvélemény, hogy éljen tisztességes életet. Nem az a baj, hogy elvált, hanem az a baj, hogy szarember. Mint a párttársai sokan. A tiszta erkölcs jegyében. És még ők akarnak erkölcsi nevelést taníttatni:))
lajospapa
A család és magánélet valóban magánügy. A keresztényi szemforgatása alelnökként a pulpitusról viszont nem az! A számla nélküli költségelszámolás viszont adócsalás. Julis nénit a piacon igen megbüntetik,ha nem ad blokkot. Amit tesznek az törvénybe iktatott adócsalás.
Majd leimádkozzák.
almosd
Jogtalanul felveszi a pénzt és még a rezsit sem fizeti,vajon a feleség fizeti mert ha nem kíváncsi lennék oda mikor megy a végrehajtó ,mekkora adósságot kell felhalmozni ahhoz hogy a bank foglaljon,ő biztos ezt is megúszná nem úgy mint egy átlag ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.