Őszre a maradék néhány – közjogilag – független, hatalmi kontrollt jelentő intézmény is engedelmes kiszolgálójává válhat a kormány politikájának. A Magyar Nemzeti Bank új elnökét márciusban választhatja meg a parlament, április végére két új taggal egészülhet ki az Alkotmánybíróság, szeptemberben minden bizonnyal Szabó Máté ombudsmannak is mennie kell majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Itt a válasz a fanoknak, akik mindig azzal jönnek, hogy mitől is féltik a demokráciát a normálisan gondolkodók...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@vilifater: Nézz előbb körül,hogy hány büdös zsidó van a fidióták között,azután háborodj fel.!Egyébként Én a zsidókat a romákokkal együtt hazazavarnám.!!!
sóher
Búkta után repülnek az Orbánnal együtt!
coyote3
@vilifater: Megkaptam a választ. Te elvakult vagy. Elvakít az a vak gyűlölet, amit a zsírdisznó beléd táplált. Egy manipulálható gondolkodásra képtelen valaki vagy. Pont olyan, mint akikre ez a hataloméhes türannos építi a rendszerét. Nem akarnám megmagyarázni Neked, miért fals az mondatod, miszerint "10-12 év múlva, Kina, Oroszország, India,és Brazilia,behozzák az USA,és Európa nyugati országait". Ahhoz, hogy ráébredj mekkora butaságot beszéltél több kéne a vak gyűlöletnél. És ami ehhez kell, azzal Te nem rendelkezel...
Dr. Felipe
Enyém e föld
Erdő, mező
Kalásza,virága
Nékem terem
Feraj49
@Dr. Felipe: Folytasd :"Pajtás daloljunk szép Magyar hazánkról..." Te legalább ismered a nótát ! Hát ez lett a magyar hazánkból . Aki mást mer mondani lelövik,ugye ?" Még jó,hogy nincs diktatúra,az csak a Kádár idejében volt."
nmaria
@vilifater: A szemkilövős ragyogó demokráciával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.