Jogosnak tartja Pintér Sándor belügyminiszter, hogy miniszteri fizetése mellett továbbra is felveszi a munkaviszonya után járó korkedvezményes nyugdíját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
1948-ban született, jelenleg 64 éves. Ha 18 éves kora óta dolgozik, akkor a 46 év jelenleg is tart. 1997 előtt nyugdíjazták. Akkor hogy is van ez a 46 év?
Jó lesz az még 30-nak is, ha egyáltalán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Ebben az esetben millyen duma ez,hogy"46 évig fizettem a tb-t"Nyilván nem erre kaphatja a nyugdíját!
Szegény,ez is meg van sértődve,hogy zaklatják,csak úgy mint az egyszeri 56-os milliárdos!
Talán méltányossági kérelmet kellene benyújtania a mindenhatalommal önjelölthöz biztos sikerrel!
coyote3
Mellesleg, ha az érvényben levő jogszabályok erre lehetőséget adnak igaza van...
Rézangyal
1948-ban született, jelenleg 64 éves. Ha 18 éves kora óta dolgozik, akkor a 46 év jelenleg is tart. 1997 előtt nyugdíjazták. Akkor hogy is van ez a 46 év?
Jó lesz az még 30-nak is, ha egyáltalán.
szaboria1
Hogy is van ez 1996 ment nyugdíjba született 1948-ba milyen ügyes már két éves kora óta fizetett tb. Pintér úr baj van a számolásával!!! Mert ha a nyugdíja mellett amikor cége volt akkor nem biztos, hogy fizetett tb. Amennyiben akkor már probléma a nyugdíja, amit bevallott mert a miniszteri fizetése miatt már többnek kellene lenni a nyugdíjának.
tivoli
Szegényke. Óvodás korában is már nyugdíjas éveire volt kénytelen félretenni. Aztán mikor korkedvezményes lett, hozzáláthatott a saját boldogulásához. Most érett be a gyümölcs, minden jár neki, több százezerszeresen.
De ez a világ elmúlt: a 65-70 évre emelt nyugdíjkorhatárok mellett senkinek sem lesz már ideje 'önmegvalósítani', ha egyáltalán megéri.
Feraj49
@bakegya: @Rézangyal: @szaboria1: @tivoli: Nem értitek ? "Nála rászorultsági alapon megy a nyugdíj ! Ezért is vették el a rokkantaktól,mert azok nem rászorultak. Másoknak a korhatár emelése úgy, hogy ő még belesen a kedvezményekbe."
Dr plágium
A nyugdíj, neki természetesen jár. Viszont szégyellje magát amiért milliós fizetést vesz fel, amiért semmit nem csinál! Letelt a két hét már sokszor és még most sincs rend az országban. Naponta történnek gyilkosságok, rablások.
dr. prédikátor
Sintér sanya!!! HAZUDSZ! szólj a kuszaszemnek hogy számoljon utána!!!
lajospapa
@Rézangyal: @tivoli: stb Látszik hogy nem tanultatok hittant csak matematikát.és számolgattok! Hinni kell! A sok természettudomány csak megzavarja az agyat.
anka
@dr. prédikátor: - csak azt neeeeeee..., még többet zsebelne be! - kuszaszem nekünk vastagceruzát' használ ha adót kell fizetni meg járulékokat, nála meg alig fogna az a ceruza'!!!
tivoli
Első két hét letelt, utána én kötbért fizettettem volna Pintérrel a nem teljesített ígérvényének elmulasztása miatt. S a többi politikusnál is megnézhető lenne, hogy magas jövedelmük mellett mennyi járadékot fizetnek a nyugdíjalapba és a hivatalban lévő idejük mennyiben számít bele a majdani rokkantnyugdíjukba.
pictor
Elkezdődik a törvényenkívüliek ideje?!:)
gabrella
El kell venni a nyugdíját! Ha dolgozni akar...?
Dr. Felipe
Az nem véletlen hogy az első baltazár kurmányban és a második baltazár kurmányban is ez a faszi a belügyminiszter. Sőt a második baltazár kurmány megalakulása előtt ki is jelentette hogy "a belügyminiszteri tárcára igényt tartok" Sok mindenről tud ez a faszi és ugye a hallgatásnak mindig nagy ára van. Pintér elvtárs tényleg sérthetetlen és ugyebár a sérthetetleneknek jár minden ami másoknak nem még ez a 150 ezer forintos nyugdíjacska is.
bakegya
Úgy vélem belügyesként az a korkedvezményes nyugdíjbavonulás alapján kiszámolt 150000 nem is olyan magas!-de mivel a korengedményes kivonulást lépte meg,akkor még beleeshetett ennek választásába,így azután ez a 46 év befizetés biztosan hamis érvelésnek.Jobban tette volna ha nem hallatja a hangját.Ez egy belügyminisztertől nagyon indulatos megnyilvánulás.
entero
@Dr. Felipe: Első baltazár kurmány, második baltazár kurmány, ahhoz képest hogy itt élek amióta csak létezem ilyenekről még nem hallottam...:-)) Egyébként meg nem az a baj hogy ennyi a nyugdíja, hanem hogy mellette dolgozik és azért is felveszi a pénzt. Attól hogy nagy a vagyona a nyugdíj önmagában járna neki is, csak így a kettő együtt (fizetés, nyugdíj) visszás kissé, de csak azért mert másoknak sem lehet a kettő egyszerre. A törvények szerintem is mindenkire kellene hogy vonatkozzanak ilyen esetekben.
Pálinkafőző Rézüst
@Rézangyal: 48 évesen nyugdíjba vonult a hernyó!!!
Dr.luigilongo60
@entero: Akkor ezt légyszi megírni a főnöknek is, mert így dukálna.
sóher
Érdekes mert mint rendőr előbb elment nyugdijba megint hazudik mint mindig !
miazavalami
Most mi van? Én se szégyellnék ennyi nyögdíjat! :-))
kerék
Menjen szépen nyugdíjba, és nyugodjon békében a valagnyi pénzén. Adja a munkáját a fiataloknak.
A pofátlanság netovábbja amit a fideSS megenged magának.
Mindegyik fideszes 1 millió fölött keres, matolcsy 2 nap alatt 6 milliárdot(!!!) osztott szét...de fizetésemelésről szó sincs, nyugdíjak maradnak a béka segge alatt, rokkantakat dolgoztatnak. Mi lesz még itt?
Dr.luigilongo60
@miazavalami: Entero kartárs ne lenne fütyeszes, hát akkor ki?
entero
@miazavalami: De igen, az vagyok. Viszont vannak dolgok amikkel én sem értek egyet.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: lenne rá válaszom..:)))))) És hiába lenne igaz, a radírpók életre kelne..:))))))))))))
nyanya001
Persze, hogy nem szégyelli !
Az arcbőre után már érdeklődött a NASA is !
miazavalami
@entero: Babás! :-) Egy gondolkodó fideszes! :-)))
miazavalami
@Dr.luigilongo60: , @Pálinkafőző Rézüst: Ácsi! Miben mesterkedtek? :-)
rbela
Pintér közölte:" 46 évig fizettem a tb-t" és 48 évesen ment korengedményes nyugdijba. OKOS!
gabrella
Ha 2 évesen már dolgozott akkor sem kaphat két jövedelmet a milliárdos!
alfás
van bőr a pofádon,de undorító féreg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.