Lapunkat néhány napja az ellenzéki balliberális erők rágalmakkal, félrevezető vádakkal próbálják lejáratni. Nem először fordul elő. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a szólás- és sajtószabadságot súlyosan megsértve egyszer már karanténba akarta zárni a Magyar Hírlapot. Akkor, 2009 februárjában a sajtó- és szólásszabadságért, a Magyar Hírlap létéért hatalmas tömeg tüntetett a Kossuth téren, ami méltó válasz volt a kormányzati önkénnyel szemben. Most ismét az ellen az országos napilap ellen szervezkednek, amely immár több mint hat éve a demokrácia, a szabadság, a függetlenség mellett tette le voksát. Mindig is vallottuk, most is valljuk, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus csak gyűlöletkeltésre és a társadalmon belüli feszültségkeltésre alkalmas. Tudjuk, hogy a Magyar Hírlap elleni támadásnak nem titkolt célja a jobboldali egység megbontása, a Békemenet szervezőinek lejáratása, a többségi társadalom demokratikus erőinek megkérdőjelezése. Ezért a lap továbbra sem adja fel azt a...

Forrás: www2.echotv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Széles is meg a Stefka is kihasználta a szocializmust Széles megszerezte a Videoton gyárat meg az Ikarus így lett milliomos. Srefka meg mindig ott nyal ahol valamire számít.
varirmag
""az antiszemitizmus és a rasszizmus csak gyűlöletkeltésre és a társadalmon belüli feszültségkeltésre alkalmas.""
Elmondaná ezt valaki (politikusok,jog(?)védők) a védett kisebbségnek is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.