Az egyén számára pénzügyi és mentális kudarc a közmunka, ráadásul az államnak pénzügyileg sem éri meg; még akkor is olcsóbb lett volna a program, ha mind a 280-290 ezer közfoglalkoztatásban résztvevőnek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Manno István: Tudod Manócska, nem oly rég még Gabrella egy zenekarban fújta veled, csak közben rádöbbent, hogy szar a kotta és idióta a karmester.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@entero: nem szeretnénk, jött az magától. Jobbulást a nejednek!
kukac50
Ne találgassanak meg statisztikára hivatkozzanak,hanem a valós adatokat kérjék el,és adják össze. Én mondjam meg a 8 osztályommal,hogy tudnak igazi adatokat produkálni.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Köszönjük szépen, ma már haza is hozhattam. Állítólag tíz nap a teljes gyógyulás az ilyen esetekben.
entero
@Darthon1: Köszönöm a nevében is.
coni
Ez a közmunka csak a statisztika manipulálására kell, erre meg tényleg sok a 154Mrd.
Jó példa erre, hogy a katasztrófa védelem elbocsájtott 50 embert, majd 50 embert felvett ugyanarra a munkára de mint közmunkást. Magyarul lefelezte a jövedelmüket, de statisztikailag nem csökkent a foglalkoztatottság. Más kérdés, hogy megélni nem fognak belőle.
gabrella
@coni: A cél: akit lehet éhen kell dögleszteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.