Telt házzal búcsúztatja a Balaton 2012-t. A tóparti négycsillagos szállodákban szinte alig akad már üres szoba. Míg a korábbi években külföldiek is voltak, idén főként a hazai vendégek töltik az év utolsó napját a magyar tengernél. A szállodák zöme zenés mulatsággal igyekszik kedveskedni vendégeinek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A nagyon gazdagok meg nyaralnak éppen, a szegény réteg meg tengődik, fagyoskodik mert a gáz is drága.
A Tündik bündije
Felhívnám az újságíró figyelmét ama egyszerű tényre, hogy attól, mert van egy pár tízezer főt számláló réteg, akinek semmi nem drága, meg egy néhány százezer főd, aki egy évben egyszer megengedhet egy ilyet magának, bizony még rohadt módon válság van.
Yeromos
160 ezerrel dolgoznak többen, és vajon hány munkahelyet teremtettek?
A közmunkások munkaidejét megfelezték nyolc óra helyett négy órában foglalkoztatják Őket (így mind kettő éhen hal) így megduplázódott a számuk.
A járások létrehozásával rengeteg munkahelyet teremtettek ismét a fidesznyikoknak.
Lassan rá kellene jönni, hogy olyan munkahelyeket kellene teremteni ami értéket termel és nem az adófizetők pénzéből finanszírozzák a béreket, ha nem teremtenek termelő munkahelyeket az ország bele fog dögleni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.