Csökkenhetnek a munkaadók terhei, ha fiatalokat foglalkoztatnak: a 25 évesnél fiatalabbak kiemelten szerepelnek a kormány munkahelyvédelmi akciótervében. Idén összesen 450 milliárd forintot fordítanak bérkompenzációra, a foglalkoztatás bővítésére. Az MSZP azonban nem látja, honnan lesz ennyi pénz munkahelyvédelmi akciótervre, amellyel a Fidesz a kudarcát szeretné feledtetni, azt, hogy nem jön létre a megígért egymillió új munkahely.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
És 25 éves kor betöltése után,mi ad a jelenlegi fiataloknak munkahely védelmet ?
coyote3
Ezek tényleg ennyire barmok??? A munkahelyek számának növelése nem igazán a terhek csökkentésétől, hanem jóval inkább a megrendelés állományok növekedésétől függ. Ezt még egy szellemileg alultáplált fideSS-es honatyának is illene tudnia. Kivételt képeznek az agyonszoláriumozott szenátorasszonyok...
tűzróka1939
@coyote3: "Ezek tényleg ekkora barmok?" ÍÍÍÍÍÍÍÍÍGEN

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.