A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szóvivője nemrég közölte, hogy Magyarország 34 kiemelt turisztikai beruházásának egyike lesz majd az a több mint kétszáz kilométer hosszan húzódó zarándokútszakasz, melyet egy év alatt alakítanak ki a Dél-Alföldön. A következő két évben több mint 700 millió forintot költenek az alföldi zarándokútra. A célközönség a kiábrándultak és a céltalanok lennének.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Mobil123: Az éhségmenettel kapcsolatban ami a nagyon nyomot hagyott bennem, hogy az egyik állomáson hólapátot adtak a kezükbe, hogy van itt munka. Tessék lapátolni. Nem fogtak ki rajtuk, el kezdtek lapátolni. Közben megkínálták őket teával, majd alkoholszondával. Láss csodát, aki ivott a teából annak pozitív lett az alkoholteszt.
Aljas egy banda vezetgeti országunkat a szakadéknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@gabrella: Tévedsz ! Nincsenek munkahelyek,a mi városunkba 200 vállalkozás szűnt meg 2012 ben. Nincs pénz nem vásárolnak az emberek.Segély,munkanélküli vagy aktív,vagy a nyugdíj nem futja vásárlásra.
kukac50
Zarándok út helyett Munkahely teremtésére fordítsák a pénzt.
A zarándokoknak adnak kaját is???
human
@gazdag dezső: Bizony ez a nagy gond. Parasztvakító beruházásokkal (és kampányprogrammal) nem teremtjük meg az alapot a fejlődésre.
Mondjuk az is megérne egy mesét, hogy az EU az aki szinte csak szökőkutakra ad pályázati pénzt, vagy a nagyjaink lusták, alkalmatlanok megpályázni termelésnövelő támogatásokat?
gabrella
@kukac50: Tudom én, azért tartom vérforralónak az ilyen pénzkidobásokat!
Rézangyal
Legfőbb ideje. Zarándék utunk még nem volt. Okvetlenül szükség van rá, ne vergődjetek, kukacos banda! :P
soljanka
Így kell ezt csinálni kérem! A kiábrándultak csak ne hőzöngjenek, meg demonstráljanak, meg zaklassák az önkormányzatot segélyért és a munkaügyi központokat munkalehetőségért, a karitatív szervezeteket tüzelőért: zarándokoljanak.
Addig sem olvasnak, néznek híreket, így a rablóbanda azt csinál, amit akar.
Félkegyelmű-félázsiai két meccs között megjelenik pávatáncol nekik kicsit, vállon veregeti őket, és mindenki megüdvözül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.