Feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a VII. kerületi rendőrkapitányságon, mert elmondásuk szerint Budapest belső-erzsébetvárosi közterületein egyre gyakrabban jelennek meg Szent Koronát sértő graffitik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Micsoda problémák, ezek aztán mindig megtalálják a lényeges kérdéseket.
noboza
@leszúrt rittberger: Ettől kevesebbért a muzulmánok,majdnem lángba borították a világot.A szent koronának,jár a megkülömböztetett védelem.Jól tették,hogy feljelentették,az elkövetőt.
leszúrt rittberger
@noboza: A muzulmánok félcivilizált vallásfanatikusok gyülekezete, gratulálok ha szerinted is (és láthatóan a Jobbik szerint is) ez a követkendő irány itt a XXI. században, Európában. Vissza a sötét középkorba, ahol emberek jelképek, zászlók, jelszavak miatt estek egymásnak.
Csizmás Kond
A hozzáállás mindenkinek a műveltségi szintjét jelképezi, azét is aki a falra festi és azét is aki szóban jellemzi.
noboza
@leszúrt rittberger: És az aki a szentkoronát gyalázza, az nem félcivizált,? j Meglehetősen eltér a cselekmény attól amit te vizionálsz-vagy te nem igazán tudod azt,hogy a történelmi értéke mellett eszmei értéke is felbecsülhetetlen?.És megismétlem,az barbár aki ezt teszi, legközelebb pedig majd bemegy a parlamentbe és összetöri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.