Áttekinthetetlen iratok, szürke olvashatatlan fénymásolatok is szerepelnek a nemzeti fejlesztési tárca Józsa Istvánnak küldött válaszaiban. Az MSZP-s honatya azt firtatta többek között, hogy 2012. augusztus óta mennyit költöttek a tárcák gépjármű-, mobiltelefon, bútor-, vagy informatikai eszközök beszerzésére, vagy utazásra.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@Rézangyal: Én amikor először megláttam ezt a nőnek álcázott ártányt,csak annyit tudtam kinyögni:" atyaúristen,aki fenn lakozol a mennyben.!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
@bretagne: "Tudom, a külsőjéről senki nem tehet."

Már hogyne tehetne. Ki tartja vissza, hogy a milliós havi fizetéséből fogadjon a szakácsnője mellé egy diétás nővért, a medencéje/konditerme mellé meg felvegyen egy személyi edzőt?

A kora sem lehet probléma, a média tele van a változókor utáni elhízást megelőző alakmegtartó csodaszerek reklámjaival.
szaboria1
Mert mi a megtakarítás kormánya leszünk!!! O.V. 2010 győzelmi beszéde.
vukkocska
@gibgab: erre gondoltam. Van amit látok, van amit nem, mert olvashatatlan. A legutolsó tételnél azért megakadtam. Egy Opel autó 24 hónapi bérleti díja pár forint híján 8 millió forint. És hol van még az üzemeltetése. Én a negyedéért bérbe adom az autómat. Majd ha lesz egy kis időm, szemezgetek, ja, mert 374 íróasztal-láb közel négy millió forintért. Ha a láb ennyi, mennyibe kerül az asztal.
vukkocska
@bretagne: szerinted ő az egyetlen, aki lejáratja a kormányt? Az egész kormány le van járatva. Meg egyéb is le van...
gibgab
@bretagne: Az ő kinevezésének mottója: "Minél hülyébb, annál jobb." Ő csak egy báb. Majd ha kell, elviszi a balhét, arra jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.