Más országokban is előfordult, hogy az állam a szolgáltatók kárára a megszokottnál is erőteljesebben belenyúlt a lakossági energiaárakba – például Albániában, ahonnan éppen ezért menekül a cseh áramszolgáltató – nyilatkozta a Heteknek a Concorde Zrt. vezető elemzője. Magyarországon a cégek még kivárnak ugyan, de az egyértelműnek tűnik, hogy a kormány 10 százalékos rezsicsökkentése nem több minden szakmai alapot nélkülöző politikai kampányfogásnál. Ettől még örülhetünk neki, bár könnyen lehet, hogy az akció árát a nehéz helyzetben lévő hazai vállalkozások és a lakosság fizeti majd meg. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MONDOM
Abban az országbabn, ahol az államadfóság úgy csökkern, hogy atartozásunk folyamatosan gyarapszik, ahol az egészségügy úgy ingyenes, hogy nem tudjuk mennyit kell adni az orvosnak, ahol az oktatás úfgy ingyenes, hogy csak a gazdagok tudják megfizetni, ahol az SZJA. úgy csökken, hogy a melós kevesebbet visz haza. Miért pont a rezsi csökkenne úgy, hogy mi ne fitzessünk többet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajduferenc52
szerintem is egyharmadával fizetünk tőbbet a kellettinél ,mert a buzi főnőkők nem engednek a millos fizetésükből amitt lényegébben őnmaguk adták őnmaguknak
hajduferenc52
a bkv jegy árak is azért vannak 300 ft fellett mert az osztályvezetőknek a fizetésük is a millot taposa és a kis Vitézy akárki meg 3 millot zsebbel be ,?? nem áll arányba a felelőségükkel a fizetésük !!!
elvira53
Kedves orogordog! És Ön máris alakíthatja a kormányt, mert biztosan vannak ötletei, sokkal jobbak mint a mostaninak! Hajrá!Ennyi okos embert!Csak mindenkit elnyomnak itt a bibi!Ki kellene törni és megmutatni nekik a kutyafittyet!
kukac50
Olcsóbban kapjuk a gázt az Oroszoktól 10%-al ez nem Orbán vagy Matolcsy érdeme minden ország ahol gázvezeték megy keresztül ennyivel olcsóbban kapja.
Már csak az a kérdés miért csak most csökkentették?
orogordog
@elvira53: Lásd Görögország, Franciaország. Szét romból a nép mindent ha nem kapja meg ami jár. Magyar egy forintért megölné a másikat pedig már egy forint sincs. Munkáért megfelelő bérezés jár, nem alamizsna. Ha ez meg van akkor lesem szarjuk a politikát.
radios45
@viitriol2: 55ezer helyet ígértek Balogh államtitkár et.ék, de kamu szöveg az egész, mert nem fog bejutni 20ezer ember sem.
Ilyen ez a szemét xaros kormány, egyik nap beígér, másik nap meg beint, mindenkinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.