Kódolt üzenetet küldött a nemzetközi pénzügyi köröknek Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc többek között azzal, hogy hatalomra kerülésük esetén bevezetnék az ingatlanadót, valamint a tandíjat. A balliberálisoknak minden támogatásra szükségük van a választások megnyeréséhez, ráadásul a nyugati érdekkörök nagyon szeretnék, hogy Bajnai mindenképpen tagja legyen a következő Országgyűlésnek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kár erőlködni tisztelt "mno" .Ingatlan adó most is van csak más neve van a gyereknek. A tandíj Gyurcsányék idején csak 2000.-/hó lett volna helyette ellett tapsolva 5 milliárd forint a szavazásra és most hol tartunk több 10000,.ft/hó lesz sok helyen a tandíj. Ja és kinek is üzentek nektek akik luxus villákban éltek.
Nakimaga
Sajnos erről az jut eszembe;bagoly mondja verébnek !
Se Gyurcsánynak,se Bajnainak,se Orbánnak és se egy büdös,köpönyegforgatónak,aki második állampolgárság vásárlásával politikusa lett ennek a hazának,NEM mutathat példát és nem oszthat tanácsot a bűneik következményeitől szenvedő népnek !
vukkocska
Én is szeretném, mert akkor nem lenne Orbán.
@szaboria1: nem tízezer lesz havonta, hanem szemeszterenként több százezer. A havi tízest még talán a szegényebb családok is össze tudnák szedni. Ahhoz nem kellene a több milliós kölcsönt felvenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.