Az Együtt 2014 alapítója az ATV Szabad Szemmel című műsorában beszélt arról, hogy miért nem ment el a DK által szervezett Fidesz-ellenes tüntetésre, mit gondol az ellenzéki összefogás állásáról, illetve mi a válasza Rogán Antal vádjára, hogy drasztikusan csökkenteni akarja a minimálbért.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Manno István: Nem azért te ferde agyú! Hanem azért, csinálja ő a kardinális hülyeségeit tovább, vigye el ő majd a balhét, / bár Grazban, esetleg Döblingben elnézőek az őrültekkel szemben/ addig ezek dagonyáznak szépen, hazamegnemváltanak, a lé folyik rendesen, meg csurran- cseppen valami, minden és mindenki más le van xarva! Ezt alaposan megtanulták imádott pártodtól és vezetőitől!
coni
Nem világos, hogy Mészáros tényleg nem érti, vagy a gyengébbek kedvéért csinál úgy mintha nem értené az alapvetést:
Bajnai addig amíg az alapvető dolgokban nem tudnak megállapodni az MSZP-vel (ügynöktörvény, pártfinanszírozás, magyarul 20 év után először elszámoltatás!!!) korainak találja, hogy gazdasági kérdésekben egyeztessenek. Mert ha a szocik féltik az irhájukat és nem hajlandók garanciát adni írásban, hogy ha koalícióra lépnek akkor tényleg lesz elszámoltatás nem úgy mint eddig, hogy 2/3-os fidesz uralom ellenére tele van mindkét nagy párt zsarolható valamikori ügynökökkel, akkor semmivel nem kapnak több szavazatot mint 2010-ben, mert semmivel nem ígérnek többet, ráadásul ugyanazok az arcok mondják ugyanazokat a dolgokat.
Igaza van Bajnainak, ha nincsenek választók akik rájuk szavaznak addig nem érdemes belemenni a részletekbe, főleg nem osztogatni a pozíciókat.
kukac50
A Fidesz csökkentette a minimálbér kézhez kapott értékét.
2009-ben 6 ezer forinttal több maradt a dolgozónál,mint ma a megemelt minimálbérnél.
QQCSI
@kukac50: Ráadásul a reálértéke milyen iszonyatos mértékben csökkent azóta...!
gabrella
A gazdagoknak jó a baloldalon is a gazdagok kormánya. Azoknak is jóval több marad a zsebükben az egykulcsossal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.